Henrik-Høyer-ny-medarbejder

Henrik Høyer fra Vordingborg Erhverv

D. 13. juli 2016 inviterer Vordingborg Erhverv til inspirationsmøde for iværksættere. Har du lyst til at starte din egen virksomhed, kan du få masser af gode råd og inspiration til at komme i gang – og samtidig deltager du i konkurrencen om en gratis kontorplads i et inspirerende iværksættermiljø.

Vordingborg Erhverv har iværksætteri som et særligt indsatsområde. Iværksættere er med til at skabe vækst og nye arbejdspladser, og derfor er det vigtigt at bakke op om lysten til at blive selvstændig. Et af tiltagene er 16 kontorpladser på Marienbergvej 132, i Vordingborg. Det er en aktivitet, som man har videreudviklet fra sidste år, hvor det lykkedes at starte ’Spirepladserne’ – et projekt, som giver nye iværksættere mulighed for at prøve deres idé af hos Vordingborg Erhverv. Nu skruer man op for mængden af arbejdspladser i opstartsmiljøet, fra seks til 16 pladser, og så er der ansat en ekstra konsulent til at tage sig af coaching, sparring og idéudvikling.

I en tid, hvor der er konkurrencer om både sang, optræden, madlavning og kagebagning, har Vordingborg Erhverv valgt at lave en ”X-faktor for iværksættere”. Til inspirationsmødet ”Opstart eller Genstart” d. 13. juli 2016 har deltagerne derfor mulighed for at vinde gratis råd, input, sparring og måske også en gratis kontorplads i det nye inspirerende opstartsmiljø.
Henrik Høyer fra Vordingborg Erhverv fortæller:

”Det eneste, man skal gøre for at vinde en af disse 16 pladser i et halvt år, er, at stille op til inspirationsmødet og melde sin interesse. Det er ikke noget med optræden eller præsentation for et publikum. Man skal kun lytte til, hvor nemt det kan være at starte for sig selv. Herefter skal man lave en aftale med en af os fra Vordingborg Erhverv, så vi uforstyrret kan snakke muligheder på kontoret på et senere tidspunkt,” siger han og tilføjer: ”Hvis der er muligheder i det, er der plads i vores opstartsmiljø.”

Vordingborg Erhverv A/S oplyser endvidere, at aftenen vil gøre det tydeligt, hvor enkelt det kan være at starte sin egen virksomhed, hvor billigt det er, og hvordan det uden problemer kan kombineres med et fuldtidsarbejde, hvis man vil begynde meget forsigtigt.

Tilbuddet gælder alle med enten adresse eller firma i Vordingborg Kommune, og hvis man ikke kan vente til den 13/7, er man velkommen til allerede nu at skrive til hh@vordingborgerhverv.dk for at finde ud af, om man kan få reserveret både arbejdsplads, støtte og sparring med det samme.

Vordingborg kommune har tidligere været nævnt som ”udkants-Danmark” og ”der-sker-ikke-noget”, men den udvikling er nu vendt efter de sidste års indsats fra mange sider.
En af de aktører, som har været med til at støtte dette forløb, er Vordingborg Erhverv, der i øvrigt oplyser, at der bare på årets første fire måneder er oprettet 274 nye selskaber i kommunen, fordelt rimeligt jævnt imellem Stege, Præstø, Vordingborg og mindre byer med ca. ¼ til hver.

Se mere på www.vordingborgerhverv.dk/arrangementer

Del denne side:
Facebooktwitterlinkedinmail


 

Følg Vordingborg.net her:  
Facebooktwitteryoutubeinstagram