New Orleans funk bandet WonderBrazz, superbassisten Ida Nielsen og rapperen Kuku Agami er gået sammen om at levere et show, der i bedste stil formidler energien fra New Orleans, New York og Minneapolis i et brag af et show: The Mardi Gras Funk Experience

Nærmest et royalt besøg på STARS. Kuku Agamis far var konge i Det Centralafrikanske kongedømme Lado. Ida Nielsen var bassist for den nu afdøde ”Prince”, og Wonderbrazz har i mange år siddet på tronen som Danmarks mest funky brassband.

New Orleans møder Minneapolis

Disse store kapaciteter har nu slået regalierne sammen til en forrygende efterårstourné, hvor Ida Nielsens overjordiske basspil blander sig med Kuku Agamis overlegne flow og de sprøde horn hos WonderBrazz. New Orleans møder Minneapolis, der møder amerikansk østkyst-rap i, hvad vi ærligt forventer bliver en smeltedigel, der vil opsluge dine dansefødder og spytte dig ud igen med sved på panden og øjne så store som tekopper, når du først har oplevet, hvad disse musikere kan udrette på deres instrumenter. To trommeslagere, tre blæsere og et lynende orgel udgør WonderBrazz, hvis sublime swing og store indlevelse har gjort dem til Danmarks bedste fest, siden de mødtes på konservatoriet i tidernes morgen.

Ida Nielsen er ubetinget den største internationale stjerne, Danmark har fostret de sidste 20 år, og derfor er der ingen undskyldning for ikke at opleve hende på bassen, nu hun endelig kommer til Vordingborg. Funk it up, Ida!!

Tid og sted

Fredag den 20. september 2019
Show kl. 21:00 / døre kl. 20:00

STARS, Algade 84, 4760 Vordingborg
Forsalgsbillet: 250,- / Studerende + ung under 18 år: 180,- / Pris i døren 270,-
Billetter købes på stars.dk

Ida Nielsen, Kuku Agami, Wonderbrazz
image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Email

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":