[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

snobroedstrold

Selvom sommeren dårligt har forladt os endnu, så siger kalenderen, at efteråret står for døren, og på Danmarks Borgcenter bydes det velkommen. Efteråret har nemlig sin helt egen stemning – de smukke gyldne farver, kortere og køligere dage, hvor vi rykker tættere sammen for at holde varmen. Og der er mere tid til de gode fælles oplevelser. Danmarks Borgcenter inviterer derfor til VOLDGRAVSHYGGE på Danmarks Borgcenter fra mandag til fredag i efterårsferien.

Det bliver en uge spækket med kreative udendørsaktiviteter: bålhygge ved voldgraven, sjove udfordringer på middelalderlegepladsen og meget, meget mere. Nu er det jo en vaskeægte middelalderborg, så derfor skal den nye blide også indvies og lave de vildeste kast hen over borgterrænet!

Besøg Ridder Johns middelalderværksted ved voldgravens bred, hvor man kan snedkerere sig en lille, fin sejlbåd eller en fiskestang, og straks afprøve det hele i voldgraven – for der er god vind og masser af fisk at fange. Ved buldrende bålfade langs vandet kan der bages snobrød og pandekager – eller man kan bare sætte sig ved ilden og få varmen.

I Børnenes Borgcenter er der masser af aktiviteter for store og små – rul lys, slå mønter, lav perlekæder, prøv en rustning, spil spil, løs gåder, sving et sværd, gå på stylter og meget, meget mere.
Og kan man nå det, skal man også lige en tur op i toppen af Gåsetårnet eller måske spille en gang Ghost Hunt på Ipadguiden.

Men i efterårsferien er der ikke kun spøgelser på borgen! Vi er blevet varslet om, at trolden er løs på Sydsjælland og Møn – hvis du får øje på ham og ikke er død af skræk, så ”fang” ham og dig selv med dit kamera, læg billedet på Instagram med #sydkystdanmark og du kan hente en præmie i butikken. Et lille hint, vi har hørt, at han besøger sin mor, der bor i voldgraven og elsker snobrød! Der er flere gode præmier at vinde i SydkystDanmarks efterårsferiekampagne – følg med på SydkystDanmarks Facebook.

Uanset vejret bliver der masser af efterårshygge og gode oplevelser for hele familien. Der kan købes varm kakao og kaffe, lidt sødt og lidt sundt i salgsboden, og Restaurant Borgen byder på lækker frokost til børnevenlige priser.

Alle kan være med – tag varmt tøj på, inviter hele familien med og afsæt bare det meste af dagen – for der bliver nok at lave…

Med en Feriebillet til børnene er næsten alle aktiviteter inkluderet og børnene får oven i købet et gratis sæsonkort for 2017. Læs mere om feriebilletten, aktiviteter, åbningstider og priser på www.danmarksborgcenter.dk

Åbningstider i efterårsferien:
Danmarks Borgcenter og Børnenes Borgcenter: alle dage 10 – 16
Voldgravshygge og aktiviteter: mandag til fredag 11 – 15

image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Email

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":