[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

adam

Den purunge violinist Adam Koch Christensen optræder med et soloprogram i Orenæs Saloner.

Med sine kun 16 år har han allerede vundet en række prestigefyldte konkurrencer både i Danmark og i udlandet – herunder Øresunds Solist Konkurrence og Berlingskes Klassiske Musikkonkurrence. Han skal dog først nu til at starte sin uddannelse på musikkonservatoriet i København.

Adam Koch Christensen vidste som helt lille, at han ville spille violin: Han hørte klangen og kunne ikke slippe den igen! Både mor og far syntes måske nok, at sønnen med violin havde valgt et instrument, som alle ved kræver meget flid og overskud, men Adam ville spille og knoklede på. Som 5-årig begyndte han at tage timer, og hver sommer tog han på sommerlejr, hvor unge strygere spiller sammen, giver koncerter, spiller til masterclasses osv. stort set døgnet rundt. Efter nogle år gik han til sin første, mindre konkurrence, som han vandt første- og talentpris ved. Det gav ham blod på tanden til at blive rigtig god: I dag tilhører den 16-årige violinist eliten af danske strygertalenter.

Adam Koch Christensen har ikke musikken fra fremmede – hans mor er sangeren og DR P2 radio- og TV-værten Rie Koch og faderen er uddannet guitarist fra konservatoriet. Han kendes lokalt som den guitarspillende tandlæge, da han også er tandlæge med egen klinik i Præstø, hvor familien bor.

Lejlighedsvist optræder familien sammen, hvilket man vil kunne opleve i Orenæs Saloner i 2017.
Programmet denne lørdag eftermiddag med den unge violinløve bliver med musik af bl.a. Johannes Brahms, Francis Poulenc og den danske komponist Poul Ruders og på flyglet akkompagnerer Berit Johansen Tange, der er en erfaren og efterspurgt akkompagnatør og kammermusiker. Arrangementet er støttet af Kulturelt Samråd i Guldborgsund.

Fakta:
Lørdag den 2. april kl. 15.00
Orenæs Saloner
Orenæs Skovvej 12, Orehoved
4840 Nørre Alslev
Entré 100 kr.- børn ½ pris
Billetter på www.orenaessaloner.dk
Tlf. 61 77 08 26

image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Email

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":