[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

Årets Vilde Vulkaner festival er ved at være klar – og vejrudsigten lover perfekt sommervejr til de mange børn.

Tirsdag den 3. juli kl. 8.00 flytter de første forventningsfulde børn ind på Vilde Vulkaners lejrområde og gør sig klar til endnu en storslået børnemusikfestival.

Alle 11.000 billetter er for længst revet væk, så der er inviteret til en kæmpe fest, når toppen af den danske musikscene endnu en gang gæster Vilde Vulkaner fra den 3. – 6. juli. Øverst på plakaten på Danmarks største børnemusikfestival står Lukas Graham, som har haft en optræden på Vilde Vulkaner på ønskesedlen for 2018. Derudover gæster Christopher, BRO, Hugo Helmig, Shaka Loveless, Marvelous Mosell, Occasio og Ericka Jane også festivalen og står for aftenunderholdningen på den store scene.

I dagtimerne er der også et tætpakket program med cirka 45 koncerter og liveoptrædener med børn og unge fra mange af de alt 198 institutioner, som deltager på festivalen i år. Om mandagen, dagen inden festivalåbningen, opfører Cirkus Flik Flak fra Odense to forestillinger for 400 børnehavebørn fra Vordingborg Kommune. Om tirsdagen ankommer de første 3.500 af de i alt 11.000 festtivalgæster.

”Udover de mange festivalgæster deltager også cirka 1500 entusiastiske frivillige, som står for opsætning, afvikling og nedtagning af hele pladsen. Langt de fleste af de frivillige repræsenterer en af Vordingborg Kommunes mange foreninger, som samlet set tjener 850.000 kroner på deres engagement i festivalen.120 af de mest inkarnerede frivilige bruger en stor del af deres fritid gennem hele året på at hjælpe til med at planlægge og sikre en vellykket gennemførelse af festivalen, så Vilde Vulkaner er i den grad afhængig af frivilige hænder og hoveder,” siger festivalleder Frank Villumsen.

Få en rundvisning

Hvis du kunne tænke dig at komme ind på festivalpladsen og se, hvad der får så mange børn og unge til at vende tilbage til Vilde Vulkaner år efter år, så er der gratis rundvisning for kommunens borgere tirsdag kl. 13. Her kan du blandt andet komme med ind og kigge back stage og få hele historien om festivalen.

Mødested: Kl. 13 ved hovedindgangen på Chr. Richardtsvej.

Se video fra Vilde Vulkaner 2016 her:

image_print
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailEmail

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":