Pixel
øernes revisionLOFU fusionerer og styrker indsatsen lokalt i Vordingborg for udsatte borgere – men der mangler akut hjælp fra flere frivillige.
Der skal ikke herske tvivl om, at der lokalt, er rigtig mange udsatte borgere, der i stigende omfang har brug for en hjælpende hånd til at klare sig gennem hverdagen.

Den frivillige forening LOFU (Landsorganisationen for udsatte) der har til formål at bekæmpe madspild, og hjælpe udsatte borgere har derfor gennem længere tid haft svært ved at følge med den stigende efterspørgsel. Derfor har LOFU gennem længere tid ledt efter en kompetent partner,
der kan være med til at styrke arbejdet lokalt.
Denne partner er nu fundet i den frivillige forening Stop Spild Lokalt (SSL), der i dag har et landsdækkende netværk, og lige som LOFU arbejder med at bekæmpe madspild, og hjælpe udsatte borgere i deres lokalområde.
Derfor har LOFU og Stop Spild Lokalt valgt at fusionere pr. 1. november 2017 under navnet Stop Spild Lokalt.

”Et mål med Stop Spild Lokalt, er at være lokale, og en af de første udfordringer for SSL, vil være i højere grad at få borgerne i Vordingborg til at stå sammen i kampen mod madspild og samtidig at hjælpe de udsatte borgere der er mest pressede på deres økonomi”, udtaler Rasmus Erichsen fra
Stop Spild Lokalt, og fortsætter ”vi skal have mere næstekærlighed til Vordingborg, og vi skal styrke rådgivningen af de udsatte madmodtagere, og vil derfor i den kommende tid bruge rigtig mange ressourcer på at styrke madstedet i Vordingborg”.

Stop Spild Lokalt forventer også at kunne uddele ca. 200 julepakker og adventspakker i december. Alt dette er et kæmpe arbejde, som i dag varetages af rigtig mange dygtige og kompetente frivillige, men for at kunne følge med efterspørgslen er der AKUT brug for mange flere frivillige – frivillige der ønsker at være med til at hjælpe de borgere i vores samfund der allermest har brug for det. Vil du gerne hjælpe, er det nu du skal kontakte Karsten Schiøtz på tlf 30708414 eller Rasmus Erichsen på tlf. 71130540. Der er mange der har brug for din hjælp. Der er brug for mange frivillige og lokale sponsorer.


Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Følg:
Facebooktwitteryoutubeinstagram
Gå ikke glip af Vordingborg.net’s Nyhedsbrev
Bliv tilmeldt nyhedsbrevet fra Vordingborg.net. Det udsendes én til to gange om ugen.