The Mix Makers Revival

60’er musik fra Bangs Have genoplives i telt på plænen ned til Storstrømmen.
The Mix Makers var et populært danseband på Lolland-Falster i 60’erne og 70’erne, en kvartet med ganske unge musikere, som især fik dansegulvet i Bangs Have i Maribo til at gløde.
Mange kan stadig huske, hvor livligt der var på landsdelen dengang. Danselysten var stor og ved enhver dilettantforestilling og ethvert andespil i forsamlingshusene var der efterfølgende et par timers dans – uanset ugedagen, og om lørdagen var der fuldt hus til bal i mange forsamlingshuse, ligesom musikpavilloner og spillesteder i byerne havde kronede dage. Man dansede til tidens slagere, til evergreens ”De unge på 40”, og så var de gode melodier af Elvis Presley, Beatles og andre popidoler ved at dukke op.
De fire musikere i The Mix Makers havde travlt; orkestret bestod af trommeslager Knud Erik, søn af musiker og tobakshandler Chr. Larsen i Maribo; saxofonist Søren, søn af dommer Hillerup i Sakskøbing; bassist og trompetist Elo ”Luffe” Lindhardsen, søn af frisørmester Lindhardsen i Maribo, samt pianist Gunnar, søn af skoleinspektør Brønholt i Østofte. The Mix Makers blev startet i 1967 og ophørte efter nogle forrygende år i 1971, hvor alle 4 musikere drog til København for at studere. Nu har de fire fundet sammen igen og opdaget, at der endnu er liv i de gamle spillefingre, og at musikken fra dengang stadig er frisk og fornøjelig – lige til at danse efter og synge med på.
Knud Erik Larsen (nu Sidenius) er pensioneret som gymnasierektor; Søren Hillerup er fhv. professor ved Tandlægehøjskolen; Elo ”Luffe” Lindhardsen er stadig aktiv som bassist, han er oven i købet en af landets førende og kan høres i Nykøbing F. – revyen. Gunnar Brønholt er som klassisk musiker medarbejder i Orenæs Saloner på Nordfalster, så det er naturligt, at det er her, en festlig Mix Makers Revival finder sted søndag d. 14. maj kl. 16.
Der rejses dansetelt på den store plæne med Storstrømmen som kulisse, og så går det løs med de bedste melodier fra 60’erne: Tennessee Waltz, When I’m 64, Proud Mary, Can’t Help Falling in Love kender de fleste stadig; de og andre gode, tidstypiske sange suppleres med danske evergreens og Olsen-bandens kendingsmelodi som en særlig hilsen til Det Gule Palæ i Gedser. Orenæs Saloner er kendt for en fantastisk fællessang, så der deles sangtekster rundt, og der lægges dansegulv, for de færreste vil kunne holde benene i ro. Arrangementet finder sted på ”Mors dag”, så her en god mulighed for at invitere Lillemor til et hyggeligt arrangement i romantiske omgivelser, som helt sikkert vil vække mange minder til live.

Fakta:
Søndag den 14. maj. kl. 16
Orenæs Saloner – plænen
Orenæs Skovvej 12, Orehoved
4840 Nørre Alslev
Entré 100 kr – børn ½ pris
Købes online på
www.orenaessaloner.dk
Tlf. 61 77 08 26

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail