Tags:

3 x tango i Nordfalsters Koncerthus. Start 2018 med argentinsk tango – det er sundt og sjovt og alle kan være med, også alene.

Den 15. januar og 2 mandage frem åbner Nordfalsters Koncerthus dørene for en indføring i den argentinske tango. Kom med en partner eller kom alene – alle kan være med.

Den argentinske tango er en sensuel og kreativ dans, som skabes i nuet. Den har – i modsætning til den europæiske version af tangoen – ingen faste standarder, som skal følges. Derfor gælder det om at være til stede i nuet og lytte til sin partner.

Undervisningen begynder mandag den 15. januar 2018 kl. 17:00. Hver gang ind­ledes med en times undervisning, hvorefter der er kaffe, social dans og practica (mulighed for at få afprøvet det lærte) frem til kl. ca. 19:00.

Prisen for alle tre gange er i alt 250 kr. Datoerne er mandagene: 15., 22. og 29. januar

Ulla Holm Olsen, der står for undervisningen, er en rutineret danser og har i en årrække instrueret tango både privat og gennem aftenskolen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Ulla på [email protected] eller 40 61 81 68. Du kan læse mere om tango og andre danse på www.dialogogdans.dk. Du kan også tilmelde dig og betale online på www.orenaessaloner.dk

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Kom med din kommentar til "Tango i Nordfalsters Koncerthus 15. januar" her:Fortæl din historie

Vil du være med til at fortælle om hvad der sker i Vordingborg og omegn?
Kontakt Vordingborg.net med din historie - klik her.