[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]
Tags:

I weekenden den 12. til 14. september deltog Sydsjællands Håndboldklubs senior afdelings damer og herre traditionen tro i Jack & Jones Cup i Brande, denne gang 19. gang klubben var med.

Til årets stævne var der 50 deltagere fra Sydsjællands Håndboldklub, vi var den klub med flest tilmeldte deltagere og hold, og den klub der udover arrangørklubben har deltaget flest gange i stævnet.

For første gang havde vi både dame og herre 1. hold tilmeldt i A-række og det gav nogle væsentligt hårdere modstandere end normalt, hvilket virkeligt gav alle spillere mulighed for at blive udfordret på banen, da der ikke var nemme kampe i turneringen.

Dame 1. hold endte i finalen i B slutspillet, og tabte desværre, til et bedre hold, men holdt viste fin form og sammenhold, gennem hele turneringen, og arbejder videre frem mod turnerings-start i starten af oktober.

Dame 2. Havde ligesom dame 1 en turnering hvor man blev matchet og resultaterne gav både sejre og nederlag, og på samme måde som dame 1, var humøret og sammenholdet i top.

Herre 1 sluttede 3. i deres pulje og endte i B slutspils semifinale som blev tabt efter omkamp. Holdet har virkeligt rykket sig over turneringen og specielt struktur og forsvar har fundet nye niveauer som der kan bygges videre på.

Herre 2/Hyggeholdet blev 2èr i deres pulje og var i slutspillet oppe mod en modstander som kunne slås, men et hårdt program havde sat sit præg på holdet og modstanderen fik lov og trække af med sejre. Traditionen tro var Hyggeholdet med til at give humør og stemning til stævnet.

En lang weekend med håndbold, sammenhold, godt humør, fest og farver er slut og der er et helt år til Sydsjællands Håndboldklub igen skal til Jack & Jones Cup, og med sikkerhed glæder spillerne sig allerede til dette for klubben traditionsrige stævne.

Stævnet er med til at samle klubbens senior-afdeling socialt og danner grundlag for de mange trænings-timer og kampe som venter forude i en lang og hård sæson for holdene, og vi kan med sikkerhed sig at klubben ikke ville være den samme uden dette stævne i opstarten.

 

image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Email

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":