Onsdag d. 6. november 2019 er en spændende dag i Sydsjællands Håndboldklub – klubben afholder nemlig skolehåndboldstævne i to haller i Vordingborg.

VU Hallen & DGI Huset huser mellem kl. 8.30-13.00 stævne for Gåsetårnskolen & Kulsbjerg Skolens 2. og 3. klasser som de seneste 5 uger har modtaget undervisning i håndboldsporten af frivillige fra Sydsjællands Håndboldklub i samarbejde med klasselærerne fra skolerne.

Her har eleverne øvet deres tekniske kunnen gennem gentagne kastegribeøvelser og skudøvelser. Derudover er eleverne blevet trænet i håndboldens taktiske element gennem små træningskampe, der vil udvider elevernes forståelse af hvordan man spiller håndbold som et hold. Det udmønter sig nu i et afsluttende stævne.

Unikt fællesskab

For håndboldklubbens side er målet for forløbet at få vakt elevernes glæde og begejstring for håndboldsporten. Uanset niveau er håndbold en god måde at komme ud og få brændt noget af den energi af som de 8-10-årige er fyldt op med og samtidig blive en del af et unikt fællesskab.

For klubben er det afgørende at opnå en stor base på de mindste årgange. Det er et kendt faktum at jo ældre børnene bliver, jo flere falder fra. Derfor er de yngre årganges tilknytning altafgørende for at udvikle håndboldklubben og sikre at samtlige årgange i fremtiden har et hold.

Igennem forløbets hidtidige levetid har SHK oplevet en stor begejstring for sporten på de forskellige skoler. Nogle elever har testet deres konkurrencegen, mens andre blot har nydt det sociale fællesskab, som håndbolden skaber.

Klubben håber at forløbets store afslutningsstævne onsdag den 6. november, giver børnene den ekstra motivation til efterfølgende at tilknytte sig håndboldklubben og blive en del af fremtidens SHK.

Stævnet foregår for 2. klasserne i VU Hallen og 3. klasserne i DGI Huset Panteren mellem kl. 8.30-13.00 hvor 25 frivillige fra Sydsjællands Håndboldklub er parat til at styre løjerne.

image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Email

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":