[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

Thorbjørn Kolbo har svaret følgende til Vordingborg.net på læserbrevet fra Vordingborg Badminton Klub:

Jeg ser frem til en god og positiv dialog med Vordingborg Badminton klub. Jeg har derfor også allerede kontaktet og aftalt at mødes med Jesper, således at vi sammen kan få lagt en god plan for dialogen om fremtiden for Vordingborg hallen.

En fælles proces er dog tidligere besluttet af KIF-udvalgt og udmeldt i forbindelse med offentliggørelsen af facilitetsrapporten. Heri fremgår det at man først ønsker at varetage de straks-udfordringer der er beskrevet i vores facilitetrapport omkring vores haller. Først i det nye år starter vi en fælles proces med bl.a vores råd. Her skal de fremtidige forhold og planer udarbejdes og efterfølgende indstilles til vores kollegaer i kommunalbestyrelsen.
Et nyt spring og bevægelsescenter er dog at finde i kommunens budget for 2019 og overslagsårene 2021/2022. Derfor er jeg selvfølgelig ked af beskyldningerne fra Vordingborg Badmintonklub, tiltrods for at de er blevet gjort opmærksomme på kommunens 2019 budget.
Men jeg vælger også at støtte op om Springtosserne, da jeg tror på vi kan mere når vi står sammen. Men for mig viser hele denne debat også præcis hvorfor en langsigtet plan på idrætsområdet er nødvendig. Så alle ved hvornår vi gør hvad.
Lad os i stedet sammen skabe fantastiske forhold for fritiden og fællesskabet i hele vores kommune. Så må en kvalificering af de endelige projekter, vise hvad det koster når vi kender svarene fra kommende beregninger og udbud.
Thorbjørn Kolbo

Dette er svar på et indlæg til debat som Vordingborg.net har modtaget. Indlægget er udtryk for skribentens holdning.

Det er et svar på dette læserbrev: Læserbrev: Er Vordingborg hallen dødsdømt på forhånd af KIF udvalgets formand?

Har du et emne som du gerne vil have til debat og som kan udtrykkes inden straffelovens og presseetikkens rammer er du velkommen til at sende et læserbrev til mail@vordingborg.net
Det er udelukkende Vordingborg.net’s afgørelse om et fremsendt læsebrev offentliggøres eller ej.


 

image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Email

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":