Åbent hus – Lørdag den 28. januar 2017 kl 10:00-17:00.
Nyt trekløver – Stresscoach, Massør og Mensendieck underviser går sammen i et – et grønt tilbud til dig med forebyggelse og behandling – uden medicin.

Det er velkendt, at stress bærer ansvaret for en lang række fysiske og psykiske symptomer.
De klassiske symptomer kan være muskelspændinger, hovedpine, søvnproblemer, hyppige infektioner, maveproblemer mm. Derfor er det en rigtig god idé at få styr på stressen inden den bliver så alvorlig, at du må sygemelde dig. Men også, hvis du allerede er sygemeldt, kan du få hjælp til at kunne vende tilbage til arbejdslivet igen.

TANKLIV STRESSCOACHING
Hanne er eksam. Stresscoach. Men også Socialrådgiver med PD i uddannelses – og erhvervsvejledning.
Hun har desuden en overbygning indenfor META-sundhed og TFT.
Du kan lære dig at forstå, hvordan stress opstår. Blive bevidst om dine stress signaler og få nænsomme værktøjer til atter at genvinde balancen. Du kan evt. sideløbende få sparring i forhold til uddannelses- eller arbejdsliv.

FYSIURGISK MASSAGE
Ludmilla er uddannet massør og fokuserer på at få muskler, sener og led til at fungere optimalt. Derved reduceres smerter i bevægeapparatet og affaldsstoffer udskilles.

MENSENDIECK
Jytte er uddannet Mensendiecklærer og kan hjælpe dig til, selv at korrigere din kropsholdning via individuelt tilpassede øvelser. Jytte har mange års erfaring i eget Institut og i Kiropraktor klinik.

Du kan enten indgå i et samlet program som lægges individuelt eller du kan vælge, kun at ville coaching, massage eller Mensendieck øvelser.

De tre har valgt at indgå et samarbejde fordi de hver dag oplever mennesker, som har behov for at få en hjælpende hånd. Det er dog sjældent, at se et tilbud som er en samlet helhedsløsning.

Adressen er: Marienbergvej 11A kld, 4760 i Vordingborg

Del denne side:
Facebooktwitterlinkedinmail


 

Følg Vordingborg.net her:  
Facebooktwitteryoutubeinstagram