Hvordan lyder det, når en harpe og en guitar sættes sammen for at frembringe liflige toner?

Det kan opleves den 16.5. kl. 1930, når Marianne Christensen inviterer til Dagligstuefortælleaften i Nørregade 18, Vordingborg.

Spørgsmålet havde Marianne Christensen stillet sig selv flere gange, da hun en fredag i februar inviterede harpenisten Niss Stricker og guitaristen Thomas Nielsen på middag for, at de kunne møde hinanden.

Intetanende sagde de ’ja tak’ og dukkede op hos Marianne i Nørregade. Her opdagede de hurtigt, at der var en skjult dagsorden, da Marianne opfordrede dem til at slå på deres strenge.

“Det stod med det samme lysende klart for mig, at jeg måtte dele denne oplevelse med andre. Det var simpelthen så smukt, at det var for overvældende for mig at være alene om at lytte. “, fortæller Marianne Christensen og fortsætter, “Både Thomas Nielsen og Niss Stricker mestrer til perfektion hvert deres instrument, de er begge komponister, og da de spillede til hinandens musik, så vidste jeg, at jeg havde ’set’ rigtigt med min lumske bagtanke. Samme aften lavede vi en aftale. En dagligstueaften i maj, hvor de to kommer den 16.5. kl. 1930.”

Thomas Nielsen er kendt af mange, idet han ofte optræder i Vordingborg i forskellige sammenhænge, bl.a. i Sponfun. Han er konservatorieuddannet rytmeguitarist og kan som få håndtere guitaren, og hans kompositioner dukker blandt andet op i tv og reklamer. Niss Stricker er komponist, historiefortæller og sanger, og udover at akkompagnere Marianne og sig selv, komponerer han kirkemusik og underviser i harpespil rundt om i Europa.

I forvejen samarbejder Marianne med både Niss og Thomas på hver sit område. Niss er fast makker i forestillingen ’Når eventyret er slut’, og Thomas har komponeret en sang, som Marianne har sat tekst til.

Der bliver eksempler på disse samarbejder denne aften, hvor Marianne også læser op af sin nye og første digtsamling ’Blå måne skinner hvidt lys’. Her vil både Thomas og Niss akkompagnere oplæsningen.

“Det her bliver en helt speciel aften, hvor lytterne først bagefter vil kunne vide, hvad de har oplevet. Og jeg glæder mig personligt virkelig meget til at dele denne oplevelse med gæsterne.”, udtaler Marianne Christensen.

Der vil som sædvanligt være kaffe/te og hjemmebag inkluderet i prisen.

Det er vigtigt med tilmelding til Marianne på 30254774.

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Kom med din kommentar til "Strengeleg og lystige ord i Nørregade" her:Fortæl din historie

Vil du være med til at fortælle om hvad der sker i Vordingborg og omegn?
Kontakt Vordingborg.net med din historie - klik her.