Lørdag d 6 april kl 18 lukker den lokale Bokseklub Tårnet 74 dørene op for Sydsjællands måske største sportslige begivenhed i 2019.

Det lokale fightnight bliver fyldt ud med hele 14 boksere fra klubben hvoraf der både er 3 sjællandske mestre og 2 danske mestre. Der er tunge drenge på 120 kg og der er unge talentfulde drenge helt ned til 11 år og 35 kg.

En enkelt pige er der også på programmet. Den 13 årige Freja Andersen, der står side om side med 13 mandlige bokse kammerater.

Der kommer modstandere fra Danmark, Tyskland og ikke mindst den Schweiziske sværvægtsmester Angelo Gentile. Han møder den lokale bokser og 3 dobbelte sjællandske mester Ali Dadayev i ET BRAG af en kamp.

Det bliver Alis til dato måske hårdeste kamp, men med en propfyldt DGI hal som taktfast støtte tror Team Tårnet på sejr til deres talentfulde bokser.

Også store Emil Pedersen kommer på en hård opgave. Han møder det tårnhøje helvede fra Rødovre, Thomas Vinther på hele 207 cm og 118 kg. Det bliver en kamp der kan høres i hele byen.

Lokal sponsor sørger for gratis entré

En lokal sponsor har købt alle billetter og inviteret byen indenfor på hans regning. Det vil sige, at der er gratis entre for alle og dørerne åbner kl 18.

Klubben håber at hallen bliver fyldt, så det er en god idé, at komme i god tid hvis du vil have en siddeplads.

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail