[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

Nordisk Litteraturtræf med Einar Már Guðmundsson fredag d. 13. april.

En aften i Fanefjord Skovpavillon med Einar Már Guðmundsson, som er en af Islands største forfattere – oversat til mange sprog. Som romanforfatter, novelleforfatter og digter er han uovertruffen, han har et rigt forfatterskab bag sig og er en særdeles fængende fortæller.

Med dette arrangement genåbner Verdenslitteratur på Møn afdelingen med nordiske forfattere, Nordisk Litteraturtræf, som var en række arrangementer tilbage i 2008 – 2010 med Lars Såbye Christensen, Carsten Jensen og Hallgrimur Helgason.

Og helt tilbage i 2002 var årets forfatter ved Verdenslitteratur på Møn netop Einar Már Guðmundsson, som nu kommer mange velskrevne romaner senere og læser og fortæller om sit store forfatterskab, bl.a. den helt nye roman Pasfotos. Einar Már Guðmundsson taler og læser højt på dansk.

Pasfotos er en rejseroman, en kærlighedsroman og en udviklingsroman. Her er boblende menneskeliv og glødende ungdom, markante personer, sjove historier og grumme skæbner – det hele vævet sammen med velkendt snilde af Einar Már Guðmundsson.

Romanen er den unge mand Hallis beretning om en længst svunden sommer, hvor han og hans ven Jonni drager fra Island til Norges fjelde for at grave grøfter og spare penge op til at rejse Europa rundt. På vejen møder vi et utal af brogede skæbner, og da vi mindst venter det, dukker selveste kærligheden op. Hvem skulle have troet, at det var Oslo og ikke Paris, der var kærlighedens by?

Den nye roman kan købes ved arrangementet.

Einar Már har modtaget en lang række priser og æresbevisninger for sine bøger. I sit store og brede forfatterskab har han igen og igen udfoldet det islandske folks historie og altid med både humor og samfundsengagement.

Til arrangementet har Fanefjord Skovpavillon sammensat en særlig Nordisk Tapas-tallerken, som kan bestilles sammen med billetten – og nydes under foredraget. Der kan købes drikkevarer på stedet.

Tid og sted:

Fredag den 13. april kl. 17 i Fanefjord Skovpavillon, Fanefjord Skovvej 6, 4792 Askeby

Billetter til Nordisk Litteraturtræf med Einar Már Guðmundsson købes på www.billetto.dk
Pris for forfatterarrangementet kr. 100
Nordisk tapas menu kr. 75

Nordisk Litteraturtræf er arrangeret af Verdenslitteratur på Møn i samarbejde med Fanefjord Skovpavillon. Verdenslitteratur på Møn er støttet af Vordingborg kommune.

Mere info: www.verdenslitteratur.dk

image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Email

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":