Der er lagt op til en festlig aften to fredage i træk i Den Böhmiske Hal på Stege gl. sukkerfabrik. Her lukker Venue Møn dørene op for Møn og Sydsjællands sjoveste julefrokost fester målrettet firmaer.

Ingen fest uden musik og underholdning, og den er lagt i hænderne på det legendariske 80’er orkester Mek Pek Party Band. Der er dermed garanti for masser af 80’er musik og gang i dansefødderne.
Det er fredag 6. og 13. december 2019, at Mek Pek Party Band spiller op til 2019s måske sjoveste julefrokost.

Det er Møn og Sydsjællands nye konference- og eventpartner Venue Møn, der står bag de to 80’er firmajulefrokoster.

”Vi har sat alle sejl til for at skabe de bedste rammer for firmaer, der gerne vil invitere alle medarbejdere til et fælles julefrokostarrangement, hvor de får både masser af god mad og topunderholdning, ” siger Christian Petersen, direktør for Venue Møn.

Der serveres en stor julebuffet som alle kan lide det til jul – den har fået et lille ekstra touch. Ingen julefrokost uden noget at drikke, og her er der fri bar med øl, vin og vand hele aftenen med i prisen.

All-inclusive

”Vi gør det nemt for firmaerne at overskue hvad det koster at tage hele personalet med til julefrokost. Derfor er det en all-inclusive pris med mad, drikke og topunderholdning, ” siger Christian Petersen og tilføjer, at prisen er kr 899 .- excl. moms per person.

Hvis ”chefen” gerne vil gøre endnu mere ud af årets firmajulefrokost, kan det også lade sig gøre, da velkomstdrink, snaps til hele bordet, drinks og shots kan købes.

Bustransport og overnatning

”Venue Møn er som eventpartner klar til at arrangere en samlet firmajulefrost, hvor det eneste firmaets medarbejdere skal tænke på er at have en super god julefrokost i firmaet. Vi kan arrangere bustransport til og fra Den Böhmiske Hal samt overnatning for
medarbejderne på Hotel Residens Møen, ” siger Christian Petersen.

”Jeg skal tilføje, at alle er velkomne til de to 80’ er julefrokost fester. Alle har jo ret til at komme til en sjov julefrokost, og det kan vi garantere at det bliver de to fredage i december, ” siger Christian Petersen.

Læs mere her: https://venuemoen.dk/aktuelt/firmajulefrokost-2019/

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail