Bent Fabric fejrer i december måned sin 94 års fødselsdag, men har just udgivet en ny plade og er klar med koncerter i foråret. Journalisten Danni Travn har skrevet biografien om Bent Fabricius-Bjerre, og onsdag d. 5. december er han den sidste gæst i efterårets STARS TALKS. En varm og spændende foredragsaften, om en mand der har underholdt generationer af danskere.

Bent Fabricius-Bjerres tre liv

Først var han nyskabende musiker, så blev han driftig forretningsmand, i dag er han et ikon. Med andre ord: Velkommen til en tour de force gennem 100 års dansk kulturhistorie fortalt gennem ét menneskes liv og virke. Med afsæt i sin veloplagte og anmelderroste biografi fortæller forfatter Danni Travn om mennesket Bent Fabricius-Bjerre og hans overvældende indflydelse på tonerne og billederne omkring os – som komponist af eviggrønne melodier, som igangsætteren bag en række andre stjerner og som forbillede for yngre generationer. Som Bodil-komitéen skrev, da han modtog sin Æres-Bodil i 2013: “Hvis der havde været en pris for at gøre det lidt sjovere, lidt smukkere og lidt mere elegant at være dansker, så skulle den gå til Bent Fabricius-Bjerre.”

STARS TALK
Bent Fabricius-Bjerre’s tre liv
af Danni Travn
Onsdag 5. december 2018 kl. 19:00
SMALLSTARS // Algade 84, 4760 Vordingborg
Siddende // Billet: 120,- // Dørsalg 140,-
Forsalg på stars.dk

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Email

Bliv tilmeldt vores gratis nyhedsbrev, der udsendes mandag til fredag.

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":Kom med din kommentar til "STARS Talk om Bent Fabricius d. 5. december 2018" her:Fortæl din historie

Vil du være med til at fortælle om hvad der sker i Vordingborg og omegn?
Kontakt Vordingborg.net med din historie - klik her.