Pixel
øernes revision

øernes revision


En markant person i Vordingborgs kulturliv siger tak for denne gang.

Andreas Linsdell fratræder ved udgangen af november sin stilling som spillestedschef for STARS Vordingborg. Andreas tiltrådte stillingen i januar 2008, og har gennem årene haft
ansvaret for mere end 1.000 koncerter og kulturelle begivenheder på STARS i Vordingborg og det Sydsjællandske opland.

“Alle der er tæt på mig ved at jeg har STARSblod i årerne, og den her beslutning er den sværeste jeg nogensinde har stået over for, men jeg mener at tiden er rigtig både for STARS
og for mig selv, og jeg ser frem til at kaste mig ud i nye udfordringer. ” udtaler Andreas Linsdell om beslutningen.

Andreas har i sin tid sat en masse positive aftryk på spillestedet og organisationen på STARS, og hans visioner, kreativitet og store personlige engagement har i høj grad fastholdt en positiv udvikling for STARS, og ikke mindst markeret STARS som oplandets toneangivende spillested.

”Jeg har haft fornøjelse af være tæt på og samarbejde med Andreas igennem de sidste 4 år. Jeg har lært at kende hans store kærlighed til musikken, Stars, medarbejdere, frivillige og publikum. STARS har i Andreas haft en visionær spillestedschef, der har forstået at omsætte visioner til handling. At vi på STARS skal sige farvel til en person, en leder og en god ven der udviser så mange positive menneskelige egenskaber, vil altid være en meget trist dag.” udtaler Thorbjørn Kolbo om beslutningen.

Beslutningen om at fratræde sin stilling er Andreas’ egen. En beslutning der er taget i tæt dialog med STARS’ bestyrelsesformand.


Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Følg:
Facebooktwitteryoutubeinstagram
Gå ikke glip af Vordingborg.net’s Nyhedsbrev
Bliv tilmeldt nyhedsbrevet fra Vordingborg.net. Det udsendes én til to gange om ugen.