Pixel
31 13 13 87 mail@vord.dk
Thor Boding

Thor Boding

Anton Grønholm

Anton Grønholm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thor Boding + Anton Grønholm
Lørdag 6. juni 2015 // SMALLSTARS
Koncerten starter kl. 20:00. Dørene åbner kl. 19:00

Forsalg: stars.dk // samt bibliotekerne i Vordingborg, Stege og Præstø
Standardpris: 40,- inkl. gebyr

THOR BODING er et navn, som oftest forbindes med den psykedeliske bluesrock­undergrund, hvor han har gjort sig bemærket med den pladeaktuelle trio SYREREGN. Det er dog som oftest i den supporterende rolle, at man oplever Thor, når han turnérer med navne som Bjergtaget, Jesper Ejrup, Anton Grønholm, Jake Green, Stig Møller, Dirty Old Town, m.fl. Men når Thor optræder solo, i eget navn, er det kærligheden til den tilbageskuende blues og folk-rock, som er i fokus. Det er med udgangspunktet i denne kærlighed, at han nu gæster STARS som soloartist. Thor lover, at publikum får en anden, mere intim side af ham at se. Der er garanteret dansksproget, akustisk guitar, som bedst kan betegnes som Skousen/Ingemann møder Paul McCartney.

Første gang ANTON GRØNHOLM stiftede bekendtskab med musikken var som helt lille. Han blev født ind i en musikalsk familie på Sydsjælland, men begyndte dog først selv at spille guitar, da han blev 13 år. Hurtigt fik han interesse for blues og pop/rockmusikken, og hver dag lyttede han til bl.a. Gasolin’ og Stevie Ray Vaughan. Efter et par år med guitaren i fokus, begyndte han mere og mere at skrive sine egne sange om sin hverdag og blev inspireret af bl.a. Thomas Helmig og John Mayer.

Anton Grønholm har siden spillet masser af forskellige steder rundt i landet, især i København. Han har bl.a. også været opvarmning for Rasmus Nøhr og Julie Maria. Teksterne tager udgangspunkt i ham selv som en ung mand, der prøver at finde ud af livet.

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Fortæl din historie

Vil du være med til at fortælle om hvad der sker i Vordingborg og omegn?
Kontakt Vordingborg.net med din historie - klik her.
Følg Vordingborg.net på Facebook

Følg Vordingborg.net på Youtube
Gå ikke glip af Vordingborg.net’s Nyhedsbrev
Bliv tilmeldt nyhedsbrevet fra Vordingborg.net. Det udsendes mandag til fredag.