Pixel
31 13 13 87 mail@vord.dk

The Minds of 99
+ support Barselona

Lørdag // 11.11.2017
Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // Algade 84, 4760 Vordingborg
Stående // Billet: 250,- // Billetter købes på stars.dk

The Minds of 99 var i 2013 blandt årets vindere af KarriereKanonen. Deres første pletskud var tracket ”Det er Knud som er død”, hvor de satte strøm og 80’er new wave til et gammelt Tom Kristensen digt. Debutalbummet kom året efter til lutter roser fra de danske anmeldere.

Live viste The Minds of 99 sig at være gjort at et særligt stof og har de sidste par år begejstret overalt, hvor de har spillet. Om det er på de små klubber eller som første act på Roskildes Orange Scene, har publikum hver gang mødt et insisterende, elektrisk og hypnotisk band.

Support: Barselona består af efterskolevennerne, Rud Aslak og Rasmus Theodor, og er historien om et ungt DIY-pop band, som på rekordtid er blevet et af de mest lovende acts i Danmark. Duoen er bl.a. blevet udnævnt som Breakin’ Sound 2017 i Soundvenue, Ugens Kanon ved KarriereKanonen og fik en plads på Roskilde Festival 2017-plakaten – blot et år efter de startede.
Barselonas sange har en unik og karakteristisk lyd af brandvarm “barca-pop” med malende og hudløst ærlige tekster om billigrejser, evig sommer – og ikke mindst fin såvel som forfejlet kærlighed som kun en forvildet, damefikseret teenagehjerne kan føle den.

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Vil du være med til at fortælle om hvad der sker i Vordingborg og omegn

Kontakt Vordingborg.net med din historie - klik her.

Gå ikke glip af Vordingborg.net’s Nyhedsbrev
Bliv tilmeldt nyhedsbrevet fra Vordingborg.net. Det udsendes mandag til fredag.