Foto: Mads Ogstrup Sonja Hald

Marc Facchini med Band + Sonja Hald
Lørdag 13. maj 2017 kl. 21:00

STARS // Algade 84 4760 Vordingborg

Dørene åbner kl. 20:00 //
Billetter: Standard i forsalg: 150,- // Stud. + ung: 100,- // Pris i døren 160,- // Stående

Dobbeltkoncert med to stærke nye navne!

MARC FACCHINI er af anmelderne blandt andet blevet kaldt ”en strålende performer med rødder i fortiden og topskud i nutiden”. Denne aften på STARS har han sit band med.

”Min hensigt er at skabe musikalske oplevelser, som er magiske, sjove, kærlighedsfyldte og livsbekræftende. Det skal både gøre godt og ondt, så man kommer til at tænke over, hvad et menneskeliv er, og hvad man kan bruge det til.”
Sådan beskriver Marc Facchini nogle af tankerne bag sit virke. Siden 2010 har han spillet over 160 koncerter i ind- og udland med forskellige grupper, og med dén erfaring satte han i 2014 sit soloprojekt i søen. Debutpladen ‘Vidunderlige drømme’ rummede gæstestjerner fra blandt andre GNAGS og Love Shop, mens den nye ‘Mørk Mandala’ er en regulær soloplade kun med vokal, guitar og ekkomaskine.

SONJA HALD har droppet facaden. Har smidt sminke, jokes og parader ud af vinduet. Tilbage står fem gravalvorlige familiefædre: Det er nu, slaget står, og det er ikke for tøsedrenge.
Det er folkrock, som da mor røg pibe og far havde page, blandet op med alt, hvad der er galt på internettet, ukuelig optimisme og bundløs gæld. Sarte sandheder og letsindige løgnehistorier om verden set præcis 8 km syd for Skive ringvej. Selvsikre guitarer, som da radioen stadig spillede rock. Trommer, der aldrig har hørt om elektronik. Dansk lyrik i verdensklasse leveret af fem gutter, der både kan flyve højt og samtidig holde fødderne på jorden.

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Email

Bliv tilmeldt vores gratis nyhedsbrev, der udsendes mandag til fredag.

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":Kom med din kommentar til "STARS præsenterer Marc Facchini med Band + Sonja Hald" her:Fortæl din historie

Vil du være med til at fortælle om hvad der sker i Vordingborg og omegn?
Kontakt Vordingborg.net med din historie - klik her.