[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

Søndag // 18.02.2018
Start kl. 15:00 // Døre kl. 14:00

SMALLSTARS // Algade 84, 4760 Vordingborg
Siddende // Billet: 120,- // Studerende + ung u. 18: 80,- // Billet i døren 140,-
Billetter købes på stars.dk

Den amerikanske jazzsangerinde INDRA Rios-Moore besidder en sjælden og helt særlig evne til at synge sig direkte ind i hjertet på sit publikum.
INDRA har gennem de senere år fået et stort internationalt gennembrud med koncerter i New York, Wien, Zurich, München, Berlin og Paris. I 2015 udkom “Heartland”, som blev nomineret til en Amerikansk Grammy (!), og den vandt senere den største jazzpris i Tyskland.

Det seneste album “Carry My Heart” fra det legendariske pladeselskab Impulse Records, (Duke Ellington, John Coletraine og Ray Charles) følger succesen op, og den er blevet skabt med et afsæt i et helt tilfældigt møde, som INDRA vil fortælle om under koncerten på STARS. INDRA’s musik kan beskrives som et eklektisk miks af jazz, rock, country og gospel. Med imponerende indlevelse og en unik sans for stil leverer hun lækre versioner af bl.a Duke Ellington, Dawid Bowie og Doc Watson. Med det nye album “Carry My Heart” har vi meget godt i vente.

INDRA kommer forbi sammen med trioen bestående af hendes mand Benjamin Trærup (sax), Thomas Sejthen (bas) og Uffe Steen (guitar).

image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Email

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":