STARS præsenterer: Americana Sessions: David Francey(CA)

Søndag 27. september 2015 // OBS: Koncerten er på Danmarks Borgcenter
Koncerten starter kl. 20:00. Dørene åbner kl. 19:00 // Siddende

Billetter: Standard 125,- // Studie 80,-
købes i forsalg på STARS.DK eller på bibliotekerne i Præstø, Stege og Vordingborg. Resterende billetter sælges ved indgangen.
SMALLSTARS danner normalt rammen omkring the Americana Sessions, hvor den lokale kapelmester MC Hansen og hans band The Sentimentals præsenterer stærke amerikanske sangskrivere og historiefortællere med country i hjertet og rock’n’roll i blodet.

OBS: Denne koncert afholdes på Danmarks Borgcenter i udstillingsbygningen! Det er muligt at spise på Restaurant Borgen inden koncerten. Ring på tlf. 40 34 55 95 for at bestille bord.

David Francey er født i Skotland men flyttede som barn med sine forældre til Canada. Han er uddannet tømrer, og han gjorde først sin entré på musikscenen i en sen alder, men har ikke spildt tiden. Ti albums er det indtil videre blevet til, tre gange har han vundet Canadas fornemste musikpris, en JUNO award, to gange har han modtaget en Canadian Folk Music Award, og i 2008 fik han den prestigefyldte SOCAN Folk Music Award. Priser eller ej – først og fremmest skriver han nogle fantastiske sange der leder tankerne hen på Leonard Cohen, James Taylor og Donovan.