Tags:

Sommeren er slut, festivalerne er overståede, og det betyder, at det igen er tid til indendørskoncerter i Danmark. På STARS i Vordingborg er efterårsprogrammet sendt ud og stedet er gjort klar til et brag af en sæsonpremiere lørdag d. 8. september.

Den danske rapper Mund de Carlo kommer med fuldt band og et ordforråd i en klasse for sig. Det er et lyrisk maskingevær med magasinet fuld af meninger, som hopper på scenen denne lørdag. En perfekt måde at lægge fra land. Allerede næste eftermiddag følger STARS op på det høje musikalske niveau når trommeslageren EMIL DE WALL kommer med sin trio. Den kan du måske huske fra Anders Lund Madsens talkshow, hvor de var huskorkester, og ganske som på tv er multi-instrumentalisten Gustav Ljunggren med på holdet. Der er også en anden tv-legende med, nemlig ELITH ”NULLE” NYKJÆR, som holder fri fra sit ”verdensorkester” for at være med denne eftermiddag på SmallSTARS.

I efteråret fortsætter også STARS-TALKS som er en musikalsk foredragsrække. Den starter 12. september, hvor musikjournalisten NIELS FEZ PEDERSEN holder sit spritnye foredrag om den afdøde legende PRINCE. Senere på sæsonen fortæller JAN POULSEN historien om DIZZY MIZZ LIZZY, rockeksperten STEFFEN JUNGERSEN kommer med sit underholdende foredrag ”Rock og røverhistorier” og i december måned er det Bent Fabricius Bjerre biografisten DANNY TRAVN, der fortæller den spændende historie om businessmanden og komponisten BENT FABRICIUS-BJERRE.

Der kommer også til fortsat at være fællesspisninger inden udvalgte koncerter. Når blues-troldmanden THORBJØRN RISAGER kommer med sit Black Tornado band d. 15. september byder STARS på bluesburgere, og når den gendannede super-trio SP-JUST-FROST, rammer scenen er der cajun-mad i bedste New Orleans stil. Det er torsdag d. 20. september.

I det mere eftertænksomme hjørne præsenterer STARS den lokale sangskriver MARC FACCHINI, der kommer med sange fra sit nye album ”Himmelmekanik” og september slutter af med Torben Steno og Johan Olsens fælles projekt ”PLIGTEN KALDER”. Selv samme Olsen kommer i øvrigt en gang mere i efteråret, nemlig d. 15. november sammen med sit faste regiment i MAGTENS KORRIDORER.

Stars rykker også ud af huset i efteråret 2018. PERNILLE ROSENDAL giver koncert i Vordingborg kirke og ALLAN OLSEN rykker ind i teatersalen på Vordingborg Gymnasium – selv samme sted som SIGURD BARRET kommer med sit juleshow for børn. Nu vi er ved julen, så laver STARS i år julefrokoster på stedet med stor julebuffet og gang i gaden med festbandet BURGERMEISTERS. Den største fest bliver dog nok 80’er festen, som er ved at være en tradition i Vordingborg, når ”HIT MED 80’ERNE” smider hæmningerne d. 10. oktober.

Alt i alt et forrygende efterår med mange gode koncertoplevelser at se frem til på STARS.

Læs mere og køb billetter på stars.dk.

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Kom med din kommentar til "STARS er klar til et efterår med masser af koncertoplevelser" her:



Fortæl din historie

Vil du være med til at fortælle om hvad der sker i Vordingborg og omegn?
Kontakt Vordingborg.net med din historie - klik her.