[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]
Tags:

Danmarks mest utænkelige bandkonstellation … en rocksanger-radiovært, en tidligere Grand Prix-vinder, en rutineret guitarist/producer, en emigreret ’Hit med sangen’- tv-kendis og en kommende pop – pensionist beviser nu på 6. år sin levedygtighed. Bandet svæver, som humlebien, i skøn uvidenhed om, at projektet er nærmest naturstridigt og faktisk ikke burde kunne lette fra jorden.

Dét har Sing Sing Sing gennem årene klart modbevist, for flyve – det kan ensemblet i høj grad. Sing Sing Sing er: Ivan Pedersen, Alex Nyborg Madsen, Sascha Dupont, Lonnie Kjer og Søren Jacobsen. I efteråret 2018 er de på vingerne igen og gæster STARS fredag den 12.10.

Sing Sing Sing er mere end bare musik og sange – og gruppen bør helt sikkert opleves live. Længden på køerne til bandets ”meet and greet” med publikum efter koncerterne – og de mange, mange skrevne publikums-reaktioner efter koncerterne – indikerer tydeligt bandets usædvanligt varme samspil med de fremmødte.

Sing Sing Sings sange er inspireret af såvel folk, countryrock, singer/songwriter-genren, som flowerpower og straight pop og er nærmest tidløse i deres melodiøsitet. Selv de nyeste sange sætter sig umærkeligt fast hos det fremmødte publikum. Sing Sing Sing har bevist, at den gode melodi altid holder, og med fire forsangere, som konstant slås om pladsen i front af lydbilledet, er der selvfølgelig dømt leadvokal og kor for alle pengene.

Sing Sing Sing
STARS // Fredag 12.10.2018 kl. 21:00
Dørene åbner kl. 20:00
STARS // Algade 84, 4760 Vordingborg
Siddende // Billet: 240,- // Dørsalg 260,-

Fællesspisning inden koncerten er udsolgt.

image_print
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailEmail

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":