[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]
Tags:

Sydsjællands Håndboldklub

SHK Ungdom på Påsketur
I påsken 2015 sendte Sydsjællands Håndboldklub for første gang i klubbens historie ungdomshold til stævne i udlandet.
U14 piger, u14 drenge og u16 drenge i alt 46 spillere og ledere, deltog i stævne i Holland i Arnhem, et internationalt stævne med deltagere fra mange europæiske nationer, holdene var hårdt matchet gennem turneringen, men specielt U16 drenge klarede sig flot med en samlet 4. plads i turneringen. Alle hold kæmpede for bedst mulige resultater hele vejen igennem turneringen, og havde stort overskud til at bakke de andre hold op gennem deres kampe. Alle er landet hjemme igen efter en super oplevelse med et super sammenhold.

U18 piger var til stævne i Berlin, hvor de fra start af var hårdt matchet op mod Odenses Liga U18 piger, men holdet kæmpede sig til en utrolig flot 3. plads i turneringen, trods mange skader, og bla. markspiller på mål i flere kampe, og kampe i undertal pga. skaderne. Super stævne af pigerne, som nu lader op til at spille om Sjællandsmesterskab hjemme i VU Hallen den 19.4.2015

U12 piger deltog i internationalt stævne i Kolding og kæmpede sig til en flot 6. plads samlet i turneringen og er helt sikkert blevet meget klogere på hvad der skal til for at spille med hvor det går rigtigt stærkt. Holdet kan i den kommende weekend med en sejr spille sig til slutspillet om Sjællands Mesterskabet som skal afholdes i VU Hallen 18.4.2015.

Gældende for alle hold var sammenhold, godt humør, og masser af håndbold og det sociale i højsæde.
Udenlandsstævnerne er noget nyt i SHK, men det er tanken at U14, U16 og U18 hold hvert år skal af sted ud og prøve kræfter udenlands, for at styrke sammenholdet, give mod på mere og ikke mindst vokse som hold. Alle i klubben glæder sig til at evaluere på turene og derefter planlægge hvor næste sæsons stævner skal ligge.
Stor tak til alle spillere for fantastisk humør og indstilling og en kæmpe tak til alle de frivillige træner og ledere samt forældre der var med til at det hele gik så fantastisk.

image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Email

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":