Alle er velkomne, når Vordingborg Kommune i samarbejde med DGI Huset Panteren og entreprenør Morten C. Henriksen inviterer til rejsegilde på kommunens nye vandhus. Det topmoderne vandhus er et byggeri til 68 millioner kroner og vil stå klar i november 2017.

Vandhuset, som skal erstatte den nedslidte svømmehal ved Gåsetårnskolen, bliver topmoderne med et 10-baners bassin på 25 x 25 meter, en familieafdeling og velindrettede omklædningsfaciliteter. Desuden kommer der varmtvandsbassin, motionsrum, cafe, sauna og en stor udendørs badetønde.

Første spadestik til vandhuset blev taget i august sidste år, og byggeriet skal stå klar til indvielse i november i år.

Rejsegildet afholdes: Torsdag den 26. januar kl. 12.00 – 13.15 i DGI Huset Panteren, store sal Poten.

Rejsegildet markeres med taler af borgmester Knud Larsen, Entreprenør Morten C. Henriksen og bestyrelsesformand for DGI Huset Panteren, Niels Fog. Der vil være et let traktement bestående af pølser og sodavand/vand. Samtidig får man mulighed for at se nærmere på dele af byggeriet på nært hold, når man i mindre hold bliver vist rundt på dele af byggepladsen.
”Det er dejligt, at vi nu er nået så langt, at vi kan holde rejsegilde på vandhuset. Jeg er sikker på at vi med det nye vandhus kommer til at dække mange brugeres behov, og vi kan også forvente, at flere mesterskaber og stævner vil finde vej til Vordingborg. Så vi kan alle glæde os til november i år, hvor vandhuset åbner. Samtidig er vandhuset jo også endnu et skridt frem mod opfyldelsen af kommunens vision, hvor blandt andet Panterområdet med sine mange muligheder er et centralt omdrejningspunkt for kultur og idræt for alle – professionelle, motionister og glade børn og unge,” siger borgmester Knud Larsen.
Vandhuset, som er et byggeri til 68 millioner kroner, er et såkaldt OPS-projekt – et samarbejde mellem Vordingborg Kommune og en privat virksomhed. Det betyder, at entreprenørvirksomheden Morten C. Henriksen ud over at opføre vandhuset også skal stå for den tekniske drift i de første 25 år. Den daglige drift af vandhuset kommer DGI Huset Panteren til at stå for.

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Kom med din kommentar til "Rejsegilde på nyt Vandhus ved Panteren" her:Fortæl din historie

Vil du være med til at fortælle om hvad der sker i Vordingborg og omegn?
Kontakt Vordingborg.net med din historie - klik her.