[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

Forestil dig lyden af Jukeboks, brun bodega, skummende øl, livets glæder og sorger fortolket af en håndfuld af Danmarks dygtigste musikere og sangskrivere, så har du en idé om, hvad HUMØREKSPRESSEN er.

Første single er den ufatteligt ørehængende ‘Godter På Vej’.

Humørekspressen er et band, hvor alle spiller og synger, og alt er live. Leveringen er i skabet, og bandets glæde ved musikken smitter publikum, hvilket flere mennesker allerede har oplevet, da Humørekspressen på deres debuttur optrådte på københavnske bodegaer som Jaguaren og Fingerbøllet, Bakken i Kødbyen, Ruder Konge i Roskilde samt Dansk Top Prisen 2017 i Herning, hvor bandet var på plakaten med Hansi Hinterseer, Birthe Kjær og Kandis.

Humørekspressen består af fire medlemmer: Frandsen (aka Pharfar), Krølstrup (aka Klumben), Strejferen (aka Chapper) og Peber (aka. Peter Lützen fra Panamah), der er dedikeret til humørmusik inspireret af traditionerne fra guldalderen i Dansk Toppen fra 70’erne.

Musikken kredser om positive emner som venner, fest og kærlighed, men også hårde tider som skilsmisse og ensomhed, for humør kan jo både være godt og dårligt. De fire medlemmer har alle en imponerende baggrund inden for musik og underholdning med platinsælgende hits, prestigefyldte priser og utallige sceneoptrædener. Sammen har de en hjertevarm forkærlighed og respekt for dansktop, man mærker ved første akkord.

Debutalbum udkommer i Maj 2017.

Påskelørdag // 31.03.2018
Start kl. 22:00 // Døre kl. 21:00

STARS // Algade 84, 4760 Vordingborg
Stående // Billet: 100,- // Pris i døren: 120,-
Billetter købes på stars.dk

image_print
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailEmail

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":