[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

Peter Viskinde poster (1)

Kulturforeningen Pakhus8 har fornøjelsen af at invitere til en fantastisk aften med én af dansk rocks store navne – nemlig Peter Viskinde. Det er i forbindelse med en akustisk tur til de mindre spillesteder rundt omkring i landet i løbet af efteråret og foråret 2016, at han kommer til Præstø. I Kulturforeningen Pakhus8 sker det lørdag den 10. oktober. Dørene åbner kl. 19.30 og Peter går på scenen kl. 20.30.

Mange af os kender sangene ”Someone like you, No peace like in heaven og Ordinary world”. Men hans passion for sangskriveri går helt tilbage til 1975, hvor han blev inspireret af Bruce Springsteen.

Den 20. september udkom Peter Viskinde med et nyt album, som han kalder ”Grundstof”. Om sit nye album, “Grundstof”, siger Peter Viskinde selv: ”at det er en statusopgørelse over sange, som har betydet ekstra for mig gennem tiden. Med min forholdsvis brede smag i forhold til genre, har det ikke været en let opgave. I hundredevis af sange har været på banen, egne og andres. De af mine egne sange, der er kommet gennem mit indre nåleøje, er dem hvor tiden har bevist deres ”værd”. Helt konkret er det de sange der dukker op når jeg lægger mine livesæt”.

Grundstof” indeholder, i følge ham selv, de 21 mest betydningsfulde sange i hans verden.

Folkene bag Kulturforeningen Pakhus8 opfordrer stærkt til, at interesserede forudbestiller deres billetter, og det kan gøres på www.billetto.dk/p8-peterviskindeakustisk. Entréprisen er 125 kr.

Der er også mulighed for tilkøb af kombineret musik- og madbilletter hos henholdsvis SIV&co – brasserie og restaurant eller hos Café Mocc@ – cafè. Begge på havnen i Præstø.

Det kræver dog forudbestilling senest 7. oktober.

image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Email

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":