[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

Vordingborg IF og Vordingborg Kommune er gået sammen med OMBOLD og Nordeafonden, om at opbygge et nyskabende, inkluderende og fleksibelt fodboldkoncept, der skal få udsatte, hjemløse og psykisk sårbare fra
Vordingborg Kommune og omegn til at træne og spille fodbold på VIF’s fodboldbaner.

Anja Jakobsen, projektleder for OMBOLD Lokalt, siger: “Det er kommet i gang med kæmpe stor succes, så jeg er ret spændt på at se hvad det kan blive til”.

“Vi har et ansvar for at tage sig af dem, der har brug for det og gerne vil spille fodbold.”, udtaler Morten Brandt Jakobsen, formand for Vordingborg IF og fortsætter, “Det giver en dynamik og synergi, at have mange forskellige målgrupper her”.

Fede stævner og gode venskaber

“Fede stævner og gode venskaber”, er noget af det Rasmus Jensen, der spiller OMBOLD Lokalt synes er rigtig godt ved projektet. Og derudover peger han også på, at det er dejligt at få noget motion og have noget at stå op til.

Jesper Berring-Poulsen, formand for Udvalget for Social og Psykiatri i Vordingborg Kommune, siger: “Lige så snart du træder ind over kridt-stregen, så er du en fodboldspiller og ikke en udsat.”.

image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Email

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":