Om Vordingborg.net

Formål:
Vordingborg.net’s hovedformål er, at fortælle nyheder og historier om hvad der sker i Vordingborg Kommune med fokus på købstæderne Vordingborg, Præstø og Stege. Men også hvad der sker i nabokommunerne – Guldborgsund Kommune og Næstved Kommune. Det kan være arrangementer, tiltag fra virksomheder, foreninger, sportsklubber og meget andet.

Billeder og video er en vigtig del af konceptet og der kan ses en masse billedserier fra forskellige arrangenementer her: www.vordingborg.net/billeder/ og video er hovedindholdet på Vordingborg.net og vises derfor på forsiden her: www.vordingborg.net

Du er altid velkommen til at henvende dig med din historie, dit arrangement eller noget helt andet – men husk at det skal kunne omsættes til video eller billed-serier.

Filmer du selv video der viser hvad der sker i Vordingborg og omegn, så er du meget velkommen til at få det vist på Vordingborg.net. Det kan være et arrangement, en sportskamp eller noget helt tredje.

Skriv til kontakt@vord.dk, skriv sms/ring på 31 13 13 87 eller benyt kontaktformularen her: www.vordingborg.net/send-et-tip/

Ansvarshavende redaktør: Kim Ingemann Erichsen – kim@vord.dk

Vordingborg.net

Internationalt marked på Slotstorvet – 2014

 

Officiel åbning af DGI-Huset PANTEREN: