Vordingborg Bokseklub Tårnet 74 har i denne uge sendt deres dommer kampleder Kent Hansen til den internationale stærke turnering Ahmed Cömert Boxing Tournament i Istanbul. Det er en turnering kun for landshold, og hele 25 lande stiller op til kamp med i alt 300 boksere. Turneringen løber over 6 hele dage, og lige som bokserne ryger ud af turneringen hvis de ikke er gode nok, så sker det på næsten samme måde på dommersiden. Hvis en dommers indsats ikke vurderes god nok sendes han ud af turneringen. Tårnet dommeren Kent Hansen håber derfor på stadigvæk, at være med når der bokses finaler på lørdag.

Kent Hansen har de senere år skiftet trænergerningen ud med dommer kampleder rollen. Her er ambitionen og det helt store mål, at stå i den olympiske ring ved legene i 2024 som dommer og kampleder. Et mål der spåes til ikke at være urealistisk. Kent Hansen får store roser for sin autoritet og dygtighed i ringen, og han deltager i alle nationale og internationale turneringer som er tidsmæssigt og økonomisk muligt. Han tog i foråret et stort skridt i den rigtige retning, da han i London bestod det internationale bokseforbunds dommer kursus, og kan dermed kalde sig AIBA 1 star dommer. Der skal 3 stjerner og en masse erfaring til for, at man kan komme i betragtning som dommer til OL.

Kent vil også være at finde i ringen i mere hjemlige omgivelser fredag d. 21. september når Tårnet 74s store internationale Box Camp for unge mennesker skydes igang med et stævne i Iselingeshallen. Her kommer 130 boksere fra 5 forskellige lande til Vordingborg. I 3 hele dage skal de igennem kampe og træne med og mod hinanden. Hvis man høre til de morgenfriske kan derfor man opleve en “slange” af unge mennesker der løber igennem byen kl. 7 om morgen både lørdag og søndag når dagens program starter med en frisk løbetur på 5 km for alle bokserne.

Dommer Kent Hansen

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Email

Bliv tilmeldt vores gratis nyhedsbrev, der udsendes mandag til fredag.

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":Kom med din kommentar til "OL ambitioner hos bokseklubben Tårnet 74" her:Fortæl din historie

Vil du være med til at fortælle om hvad der sker i Vordingborg og omegn?
Kontakt Vordingborg.net med din historie - klik her.