I samarbejde med Rudolf Steiner Skolen i Vordingborg besøger den biodynamiske virksomhed Hedeagergaard skolen, hvor børnenes forældre og alle andre borgere i Vordingborg kan handle biodynamiske fødevarer.

Anke Schrader, der er lærer på Rudolf Steiner Skolen i Vordingborg, fortæller: “Udover Hedeagergaard samarbejder vi også med flere lokale leverandører af biodynamiske produkter. Fremstilling af biodynamiske produkter er tæt knyttet til hele tankegangen bag Rudolf Steiner Skolen.”.

Fra Hedeagergaard kommer Chriss Hedeager med kød, spegepølser, grillpølser, oste, æblemost, øl, honning, chokolade og meget mere. Chriss fortæller, at der var positiv respons fra de handlende ved første besøg på skolen og flere udtrykte ønske om, at det skulle være nemmere at købe økologiske og biodynamiske produkter på Sydsjælland. Fredag d. 21. juni 2019 besøger Den rullende Gårdbutik igen skolen og Chriss fortæller, at de fortsætter med at komme så længe der er efterspørgsel.

Chriss fra Hedeagergaard
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Kom med din kommentar til "Økologiske og biodynamiske produkter på Rudolf Steiner Skolen i Vordingborg" her:Fortæl din historie

Vil du være med til at fortælle om hvad der sker i Vordingborg og omegn?
Kontakt Vordingborg.net med din historie - klik her.