Emilie Storm P

Vi kender det alle sammen fra os selv, uanset om det har været klassikere som rygning, sundere madvaner, motion eller ændring af fokus på andre værdier.

Nytårsforsætter som ikke holder. Vi lover for meget, både til os selv og vores omgivelser. Vi ved det godt, men det er nemmere at lyve for os selv, end at konfrontere os selv med de problemstillinger vi oplever.
Men det kan have store konsekvenser ikke at lytte til sig selv og den indre stemme, som så gerne vil guide os på rette vej. Det er så meget mere end et nytårsfortsæt der skal til, det er en livsstilsændring, en ny måde at anskue livet på, som giver nytårsfortsættet baghjul.

Emilie Storm P, bosat på Bogø, som i en årrække har drevet Joyful Living, et forum, fortrinsvis for kvinder, der ønsker både personlig udvikling, mere spirituel indsigt, mere nydelse, flere gode oplevelser og modet til at være sig selv i alle sammenhæng, er vant til at høre hvordan mange gerne vil have forandring hos både dem selv og deres omgivelser. Men de mangler værktøjerne, eller baggrunden, til at kunne trække det igennem i en travl hverdag.

Emilie siger: ”Ofte drejer det sig om at finde ud af hvilke områder af dit liv du har mest energi i, her skal du starte med at skabe forandringer. Det er nemmere at skabe nye vaner end at nedbryde gamle.

Det handler også om at kende sig selv bedre, og vide hvordan man i hverdagen kan øge energien og skabe fokus, bevidsthed og kontakt til sin indre stemme/intuition, og gøre sig klart hvad det er man ønsker at opleve i det nye år”.

Normalt findes der en række workshops for personlig udvikling på forskellige hjemmesider og annoncer.
Ofte noget som kan virke ret ”langhåret” for de fleste af os. Det samme oplevede Emilie Storm P via sit site, hvor flere og flere godt ville have input og inspiration, men ikke helt turde tage springet og melde sig på længere kurser eller forløb, for at få mere inspiration i hverdagen.
Så derfor tilbyder Emilie nu en light-version af det som hun arbejder med, indenfor spirituel personlig udvikling, kontakt til den feminine essens og mentoring hvor kroppen inddrages. En intro-aften til hvad man selv kan gøre, hvis man vil videre i livet, skabe bevidsthed og fokus og leve MERE i hverdagen.

Resultatet er en aften, første gang i Vordingborg den 17/1, hvor der åbnes for værktøjskassen, så man kan få nogle redskaber til at skabe fokus, kontakt til den feminine essens og derved få skabt nogle nye rutiner og vaner som vil gavne en i 2017 og fremad.

Emilie Storm P afslutter: ”Lidt fint sagt, så handler det mest om at gøre noget som gør os tilfredse med vores liv og skabe balance i os selv, så vi kan stå frem som de fantastiske forskellige personer vi er, at skabe fokus og bevidsthed. Fremfor at gå og være lidt utilfredse hele tiden, uanset om det gælder arbejde, uddannelse, fritidsinteresser eller privatlivet generelt. At komme væk fra leverpostejshverdagen og blive den bedste udgave af sig selv. På den måde har vi også mest at tilbyde omgivelserne”.

Så hvis du synes, det er ved at være tid til at du tager dig selv seriøst og står ved hvem du er, og er parat til at så nogle nye spændende frø for 2017, kan du tilmelde dig arrangementet via Facebook ved at søge på ”Nytårsfokus 2017”.

Det er ikke gratis, men prisen er sat så minimum omkostningerne til mødet kan blive dækket og alle kan være med.

Kontakt Emilie Storm P direkte på tlf. 30 69 69 73 for at høre mere, eller se mere på www.joyfulliving.nu/shop

Del denne side:
Facebooktwitterlinkedinmail


 

Følg Vordingborg.net her:  
Facebooktwitteryoutubeinstagram