Der er en lang række spændende teaterforestillinger at se i efteråret og vinterens løb, når Teaterforeningen Bøgestrømmen præsenterer professionelt turnéteater på små og store scener i hele Vordingborg kommune. Som en af de eneste teaterforeninger i landet lægger Teaterforeningen Bøgestrømmen mange af forestillingerne i forsamlingshuse, på Teaterhøjskolen Rødkilde og i Bio Bernhard, ud fra princippet om at “der skal være et professionelt teatertilbud, tæt på hvor du bor”.
Her er der ofte mulighed for at starte teateraftenen med en særlig teatermenu.

I årets sæsonprogram kan man bl.a. finde Det Flydende Teaters forestilling Flygt, om designikonerne PH og Arne Jakobsen – sat ind i teatrets ramme af forestillinger om kendte danskere under besættelsen. Forestillingen spiller i Ottekanten på Teaterhøjskolen Rødkilde den 19. september.

På Vordingborg Teater er der skuespil med Sonja Oppenhagen og Henrik Koefoed om den lykkelige skllsmisse (eller er det nu det?) i forestillingen Kurt & Kirsten den 5. oktober – og krigsdramaet Grounded fra altid aktuelle Teater Svalegangen den 8. november.
Klassikeren Den Lille Prins kommer som familieforestilling fra Teater Next, med en kombination af dukketeater, skuespil, levende musik og videoprojektion i Bio Bernhard i Præstø den 19. oktober.
Og komiker og skuespiller Line Svendsen kommer med et satirisk og eftertænksomt drama om udflytningen af statslige arbejdspladser i forestillingen Tørskoet, som kan ses i Lundby Medborgerhus den 2. november.

Line Svendsen er blot en af kommunens spændende teaterproducenter og det vil i sæsonens løb også være muligt at se forestillingerne Kunsten at Dø, den uforlignelige komiske klassiker med Paolo Nani og Kristjan Ingimarsson (22. februar 2019), Ingimarssons nye og meget roste performanceforestilling Morph (3. april 2019) og børneteaterforestillingen morfarMORFARmorfar med bl.a. Jens Andersen (13. april 2019). Alle er de en del af kommunens kunstnerisk ambitiøse teatermiljø.

På Vordingborg Teater kan man møde Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard i den bagvendte komedie Livet – hvor svært kan det være? (8. feb. 2019) og traditionen tro er der en ny forestilling med den fantastiske internationale dansetrup fra Dansk Danseteater den 1. marts.
Meget mere kan nævnes, men det hele kan ses – og billetter bestilles – på www.teaterforeningen.dk og i den trykte sæsonbrochure som kan hentes på biblioteket.

Tørskoet. En satire over udflytningen af statslige arbejdspladser med Line Svendsen (Teater Du Milde Himmel og Thy Teater). Medborgerhuset Lundby den 2. november 2018. Foto: Teater Du Milde Himmel

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Email

Bliv tilmeldt vores gratis nyhedsbrev, der udsendes mandag til fredag.

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":Kom med din kommentar til "Nyt stort sæsonprogram fra Teaterforeningen Bøgestrømmen" her:Fortæl din historie

Vil du være med til at fortælle om hvad der sker i Vordingborg og omegn?
Kontakt Vordingborg.net med din historie - klik her.