Tags:

Så er det afgjort hvem der skal stå i spidsen for STARS de kommende år.

Med et skarpt felt på 38 ansøgere til stillingen som spillestedsleder for Stars i Vordingborg var det en enig bestyrelse og medarbejderrepræsentant, der pegede på Simon Sandfeld som ny spillestedschef. ”Vi har fundet en person som både vil være i stand til at favne det som allerede er og som samtidig vil forstå at håndtere en fremadrettet udvikling af et så dynamisk sted som Stars” udtaler bestyrelsesformand Thorbjørn Kolbo.

Simon Sandfeld er 35 år og opvokset i Sakskøbing på Lolland. Efter studentereksamen fra Nykøbing Falster Katedralskole uddannede Simon sig til journalist på journalisthøjskolen i Århus, og har siden levet af at lave fjernsyn.
I de sidste 8 år med arbejdsplads på Nordisk Film TV i Valby, hvor han blandt andet har været redaktør og redaktionschef på Go’aften Danmark, lavet Bitz Store Kur, Det sene sommershow med Thomas Warberg, Spartan, Ninja Warrior og Kurs mod fjerne kyster.

Sideløbende har han været musikredaktør på Go’morgen Danmark og booket cirka 90 bands om året til at spille live i programmet. Han har også selv medvirket i morgenprogrammet som musikekspert og musikanmelder. Senest stod Simon Sandfeld for musikprogrammet til det store ”Knæk Cancer Show 2017” på TV2.
”Som regionalt spillested er vi forpligtede til at tilgodese mange genrer og et meget varieret publikum. Min ambition er at Stars skal være stedet, hvor den unge generation kan blive inspireret, overrasket og bekræftet i deres egen identitet gennem musikken. Samtidig skal Stars også være stedet hvor musikalsk nostalgi skal kunne genopleves i en vital og levende form. Vi skal også fortsætte med at lave familiekoncerter og koncerter for regionens yngste borgere, så den næste generation forhåbentlig også kan få en livslang kærlighed til livemusikken. Stars skal være det musikalske midtpunkt i et regionalt fælleskab, hvor musikken er det naturlige omdrejningspunkt. Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet sammen med de frivillige på Stars. Jeg synes de gør en vild indsats” udtaler Simon Sandfeld.

Simon er selv aktiv som musiker, og har spillet trommer siden han var 8 år. Han har udgivet et album med det nu hedengangne band ”Splendid”, og har de sidste 10 år spillet et utal af koncerter med festbandet ”Burgermeisters”.

”Nu glæder vi os til at alle medarbejdere, frivillige, samarbejdspartnere og vores mange gæster i den kommende tid lærer Simon Sandfeld at kende” udtaler bestyrelsesformand Thorbjørn Kolbo.

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Kom med din kommentar til "Ny leder på STARS i Vordingborg" her:Fortæl din historie

Vil du være med til at fortælle om hvad der sker i Vordingborg og omegn?
Kontakt Vordingborg.net med din historie - klik her.