[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

Vordingborg Bokseklub Tårnet 74 er i disse dage ved, at gøre klar til sin til dato største satsning når de d. 30. november 2019 byder op til en aften med professionel boksning og afterparty med musik og dans. Det er klubbens 2 egne profiler den 19 årige mellemvægter Rasmus Christensen og 26 årige “store” Emil Pedersen i supersværvægt der debuterer i bar overkrop.

Emil Pedersen (Foto: Kim Fastrup)

Begge de unge boksere har bokset alle deres kampe for BK Tårnet 74, og trådt deres barnesko i Vordingborg. Derfor er det naturligvis også personligt en stor oplevelse for dem, at kunne få deres debut på hjemmebane.

Rasmus Christensen og Oliver Meng (Foto: Kim Fastrup)

Det er DGI Huset der ligger lokaler til boksebragene, og udover de lokale boksere skal supersværvægteren Mads Kristensen bokse i bar overkrop for første gang. Den 36 årige Mads er et tidligere kendt reality fænomen, og nu en driftig erhvervsmand bag flere firmaer med daglig hovedsæde i Flensburg. Han har en baggrund i både MMA, K1 og boksning. Det bliver uden tvivl en hårdtslående affære.

Mads Kristensen (Foto: Kim Fastrup)

Udover de 3 prof kampe bokses der også 6 amatør kampe hvor nøje udvalgte boksere skal leverer actionfyldt underholdning. Her er det med boksere fra Vordingborg, Nykøbing Falster og Nakskov i hovedrollerne.

Billetsalg

Klubben plejer at have gratis entre men fordi det er en stor økonomisk byrde at afholde prof stævner er der også som noget nyt indført billetsalg. Billetterne sælges kun i forsalg på nettet eller via henvendelse direkte til klubben. Der sælges dinnerbilletter der giver adgang til afterparty’et samt siddeplads ved bordene rundt om ringen, lækker buffet og 2 genstande. De som kun ønsker, at se boksning kan købe en alm siddeplads på tribune.

image_print
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailEmail

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":