Tags:

Tirsdag den 23.10. kl. 19 i Dagligstuen hos Marianne Christensen kan deltagerne møde forfatteren Dorte Roholte.

Dorte Roholte er en flittig og vidtfavnende forfatter som har glædet uendeligt mange læsere med sine velskrevne og spændende historier, der altid rammer lige i hjertekulen på læserne.

Hun skriver om almenmenneskelige hændelser og oplevelser, så man som læser kan genkende sig selv i hendes tekster.

Hun er egentlig uddannet som apoteksassistent, men har altid elsket at skrive og læse. For snart 30 år siden tog hun en dyb indånding og satsede på at leve af forfattergerningen.

– Jeg er glad for, at Statens Kunstfond vil støtte sådan et arrangement, og at Dorte Roholte har sagt ja til at komme hos mig en aften i dagligstuerne. Der bliver helt sikkert rift om pladserne, siger Marianne Christensen.

– Jeg vil gerne fortælle om, hvordan det er gået – og om de indtil videre 76 bøger, jeg har udgivet. De fleste af mine bøger er for børn og unge, men jeg har også udgivet for voksne – og rigtig mange har læst tekster af mig i ugeblade og magasiner. Lige nu er hun aktuel med udgivelsen af bind to ’Kolde kys’ i trilogien ’Drengehjemmet’. En ungdomsroman med gysende spænding.

Desuden vil Dorte Roholte indvie deltagerne i nogle af sine hemmelige tips og tricks om, hvordan hun skriver noveller, hvad der gør dem spændende og læsbare. Det er en enestående mulighed for at få et indblik i en højt skattet og meget læst forfatters værktøjskasse.

Entré: 50 kr. inkl. kaffe/te + hjemmebag.

Tilmelding på 30254774 eller marianne@mariannechristensen.dk

Læs evt. mere om forfatteren på www.dorte-roholte.com eller på Facebook: Forfatter Dorte Roholte

Dorte Roholte

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Kom med din kommentar til "Mød forfatter Dorte Roholte – en af Danmarks mest læste forfattere" her:Fortæl din historie

Vil du være med til at fortælle om hvad der sker i Vordingborg og omegn?
Kontakt Vordingborg.net med din historie - klik her.