[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

Lars Kaas Madsen betaler i Vordingborg Borgerservice

Nu kan borgerne i Vordingborg Kommune betale med deres smartphone på kommunens biblioteker og i borgerservice. MobilePay og Swipp udbredes senere til andre områder.

Efter et færdigt testforløb er Vordingborg Kommune nu klar til at modtage indbetalinger fra MobilePay og Swipp i borgerservice og på bibliotekerne. Her vil der blandt andet kunne betales for nyt kørekort og pas samt for gebyrer.

”Efterhånden har mange altid deres mobil på sig, og der er nogle borgere, som ikke har et dankort. De har nu mulighed for at bruge mobilen som betalingsmiddel. I de selvbetjente åbningstider på bibliotekerne er det muligt at betale gebyrer og erstatninger, mens man i den personalebetjente åbningstid også kan bruge mobilePay og swipp ved køb af billetter til børne- og voksen arrangementer, bogsalg, print- og fotokopier,” siger administrativ medarbejder på Vordingborg Bibliotekerne Lotte Dragsbæk Petersen.

”I Vordingborg Kommunes borgerservice har løsningen også været efterspurgt her i testperioden, og de nye betalingsmuligheder falder godt i tråd med den fokus, der er på digitale løsninger for tiden,” siger digitaliseringskonsulent Tina Haines Skov fra Vordingborg Kommunes borgerservice.

De er begge enige om, at mobilbetaling er endnu et skridt på vejen for bedre service til borgerne.

Den nye betalingsmetode vil blive bredt ud til andre relevante steder i kommunen, hvor der foregår betaling.

FAKTA:

• MobilePay er Danske Banks løsning, men kan bruges af alle som har et dankort, VISA/dankort, VISA Electron, MasterCard eller Maestro. Der kan indbetales med op til 5.000 kr. pr. dag – som hæves til 10.000 kr. inden nytår. Swipp er 81 øvrige pengeinstitutters løsning, og kan bruges af alle, der har en konto i disse pengeinstitutter. Der kan indbetales med op til 25.000 kr. pr. dag.

• For at kunne betale med MobilePay og Swipp skal deres særskilte App installeres og opsættes på din smartphone. MobilePay opsættes med kortoplysninger. Til opsætning af Swipp skal benyttes Nem-Id.

• Vordingborg Biblioteket har spot-undervisning, som blandt andet lærer dig om at hente app, telefonopsætning mv. Der er ingen tilmelding, man møder bare op, og det er gratis.

• IT-café på Vordingborg Bibliotek: Hver torsdag i IT-værkstedet kl. 10 – 13

• IT-café på Møn Bibliotek: Hver torsdag kl. 9.30 – 11.30

• IT-café på Præstø Bibliotek Bibliotek: Hver tirsdag kl. 10 – 12

image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Email

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":