[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

En stigende trafik på Fuglebakken og Primulavej i Vordingborg efter Næstvedvejs omlægning, har fået Kommunalbestyrelsen til at beslutte en midlertidig lukning af gennemkørselsmuligheden via Fuglebakken og Primulavej.

Vordingborg Kommune omlagde i 2017 en strækning af Næstvedvej ved Vordingborg Station. Det gav en bedre afvikling af trafikken i området ved stationen og midtbyen, men samtidig har det medført, at trafikken er steget på Fuglebakken og Primulavej i den østlige del af byen.

Efter vejomlægningen af Næstvedvej bruger et stigende antal biler og lastbiler Fuglebakken og Primulavej som en smutvej, når man eksempelvis skal til Nyråd.

Af hensyn til trafiksikkerheden

“Det er ikke hensigtsmæssigt, at trafikken flytter sig væk fra det primære vejnet og ind på de smallere veje i byen. Af hensyn til trafiksikkerheden så bør trafikken afvikles på de lidt bredere veje, hvor der er plads til både lastbiler og cyklister. Vi har derfor besluttet at foretage en midlertidig lukning af Fuglebakken”, siger Michael Larsen formand for Udvalget for Plan og Teknik.

“Når Ringsted-Femern projektet er afsluttet, og trafikken igen er normaliseret i byen, så vil vi drøfte en mere permanent plan for trafikafviklingen i byen. Jeg forventer, at de sidste anlægsarbejder på Ringsted-Femern projektet afsluttes i foråret 2020, derefter kan vi drøfte en permanent plan for trafikafviklingen i byen”, siger han.

Vejlukningen forudsætter Politiets godkendelse, og hvis Politiet er enige med kommunalbestyrelsen om lukningen, så kan vejen lukkes kort tid efter.

image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Email

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":