Pixel
31 13 13 87 mail@vord.dk

For at koncert-magi kan opstå, skal rammerne være på plads. Det ved landets tour managere, som sørger for at koncerterne bliver afviklet. De har nu peget på de spillesteder anno 2017, som er bedst til at skabe vaskeægte backstage-stemning.

De danske spillesteder lægger hvert år scener til over 10.000 koncerter. Uanset tidspunkt og antallet af gæster skal modtagelsen af de optrædende, lydprøver, lys og afvikling være top-professionel.

Årets Backstage 2017 udpeges af 25 danske tourmanagere, der er blevet bedt om at pege på de spillesteder, som i kreative rammer og i den personlige modtagelse er i særklasse til at skabe ”backstage-stemning”. Tre spillesteder skiller sig ud og blandt dem er Stars i Vordingborg, som bliver fremhævet for det bedste crew – altså det bedste personale i booking, modtagelse, bar, lyd, lys og frivillige.

Årets Bedste Crew i Backstage 2017 går til Stars i Vordingborg.
Årets Bedste Værter i Backstage 2017 går til Musikhuzet i Rønne.

På en samlet førsteplads som Årets Backstage 2017 kommer dog Godset i Kolding, som modtager 10.000 kr. som anerkendelse af et målrettet arbejde for at skabe de bedste forudsætninger for magiske koncertoplevelser.

Stars i Vordingborg har gennem mange år været et obligatorisk stop på vejen for alle store turnéer og kan nu officielt kalde sig spillestedet med Årets Bedste Crew 2017.

Andreas Linsdell, spillestedsleder på STARS udtaler “at STARS Crew opnår den fine anerkendelse fra landets bedste tour managere er super flot! Det vidner om at vores mangeårige fokus på at få frivillighed og professionalisme til at gå hånd i hånd virker og bliver bemærket af alle de kunstnere der kommer forbi STARS”.

Spillestederne i Årets Backstage 2017 er fundet i samarbejde mellem de danske tourmanagere og JBS, som gennem mange årtier har investeret i at støtte forhold i dansk kulturliv:

”- vi skal huske at hylde dem, der skaber i kvalitet i kulissen og knokler videre, når projektørerne slukkes. Et velfungerende spillesteds rolle i et lokalsamfund kan ikke overvurderes og vi er stolte af at kunne fremhæve lidt af alt det vi normalt ikke ser – på vegne af andre, som også arbejder i kulissen, nemlig landets tour managere”, fortæller Nicolai Hartung, som er kommunikationsansvarlig hos JBS.

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Vil du være med til at fortælle om hvad der sker i Vordingborg og omegn

Kontakt Vordingborg.net med din historie - klik her.

Gå ikke glip af Vordingborg.net’s Nyhedsbrev
Bliv tilmeldt nyhedsbrevet fra Vordingborg.net. Det udsendes mandag til fredag.