[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]
Tags:

Mathilde Falch
Mathilde Falch skulle have spillet til STARS’ 20-års fødselsdag i marts måned, men som nybagt mor måtte hun sende en afløser (en eller anden mand, der hævdede at være hendes far). Hun lovede til gengæld at komme tilbage med fuldt orkester, og her er hun så, endda med sit fjerde album ”Som børn på ny” i bagagen. Mathilde Falch er mere rock end pop denne gang, og det klæder hende umådelig godt. For når man bliver mor, vokser man åbenbart både som menneske og som musiker, og det kan  alle nyde godt af, når Mathilde Falch igen optræder STARS.

Solsort
Solsorten er den mest udbredte fugl i Danmark, og dens genkendelige, melodiske sang har altid været soundtracket til vores liv. Nu flyver solsorten smukt ind og lægger kunstnernavn til den fynske sangskriver Betina Følleslevs soloprojekt.

Solsort har hentet inspiration i den danske og nordiske sangskat og var i 2016 nomineret som årets sangerinde ved DMA Folk. Sangene kredser om længsel, vintermelankoli og afsked. Debutalbummet ”Jeg husker det hele, jeg husker ingenting” er skabt sammen med producer Michael Engman Rønnow, mens sangene er skrevet af Følleslev selv heraf flere i samarbejde med nordiske kollegaer. 

Mathilde Falch + Solsort
STARS // Fredag 02.11.2018 kl. 21:00
Dørene åbner kl. 20:00
STARS // Algade 84, 4760 Vordingborg
Stående / Billet: 160,- / Studerende + ung under 18 år: 110,- / Dørsalg: 180,-

Mathilde Falch

Solsort

image_print
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailEmail

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":