[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

På hjørnet af Københavnsvej og Fuglebakken i Vordingborg ligger en ejendom, der af mange er kendt som “Lille Amalienborg”. Ejendommen har gennemgået en omfattende restaurering, med stor respekt for den historie og den helt unikke stil ejendommen har. Det er HOH Ejendomme ApS, der står bag renoveringen og de har gjort en dyd ud af, at finde de rigtige tegl, vinduer med de rigtige sprosser, at bevare og restaurere den stuk der bl.a. er over vinduer i frontspidsen og selvfølgelig at bevare både våbenskjoldet på side-bygningen og elefanten i haven.
Snart er de færdige og glæder sig til at stilladset kan tages ned, så den flotte ejendom kan nydes fra alle sider.

Bygningen er opført i 1929 af Garver Knudsen som var en betydende mand i Vordingborg og er bygget efter inspiration fra Amalienborg Slot i København. Det har været en spændende opgave for HOH Ejendommen at gå tilbage i historien, se de gamle tegninger og forsøge at genskabe ejendommen i al sin pragt.

Samtidig med at det har været vigtigt at bevare ejendommens stil har HOH ejendomme vægtet højt, at ejendommen lever op til de krav der stilles til byggeri i dag. Ejendommen er fuldt isoleret, opvarmes med fjernvarme, der er gulvvarme i alle rum og genvex. Alle lejligheder har egne forbrugsmålere. Der er ingen indendørs fælles-arealer og alle lejligheder har egne indgange.

Der kan læses mere om HOH Ejendomme her.

image_print
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailEmail

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":