Pixel
31 13 13 87 [email protected]

På hjørnet af Københavnsvej og Fuglebakken i Vordingborg ligger en ejendom, der af mange er kendt som “Lille Amalienborg”. Ejendommen har gennemgået en omfattende restaurering, med stor respekt for den historie og den helt unikke stil ejendommen har. Det er HOH Ejendomme ApS, der står bag renoveringen og de har gjort en dyd ud af, at finde de rigtige tegl, vinduer med de rigtige sprosser, at bevare og restaurere den stuk der bl.a. er over vinduer i frontspidsen og selvfølgelig at bevare både våbenskjoldet på side-bygningen og elefanten i haven.
Snart er de færdige og glæder sig til at stilladset kan tages ned, så den flotte ejendom kan nydes fra alle sider.

Bygningen er opført i 1929 af Garver Knudsen som var en betydende mand i Vordingborg og er bygget efter inspiration fra Amalienborg Slot i København. Det har været en spændende opgave for HOH Ejendommen at gå tilbage i historien, se de gamle tegninger og forsøge at genskabe ejendommen i al sin pragt.

Samtidig med at det har været vigtigt at bevare ejendommens stil har HOH ejendomme vægtet højt, at ejendommen lever op til de krav der stilles til byggeri i dag. Ejendommen er fuldt isoleret, opvarmes med fjernvarme, der er gulvvarme i alle rum og genvex. Alle lejligheder har egne forbrugsmålere. Der er ingen indendørs fælles-arealer og alle lejligheder har egne indgange.

Der kan læses mere om HOH Ejendomme her.

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Fortæl din historie

Vil du være med til at fortælle om hvad der sker i Vordingborg og omegn?
Kontakt Vordingborg.net med din historie - klik her.
Følg Vordingborg.net på Facebook

Følg Vordingborg.net på Youtube
Gå ikke glip af Vordingborg.net’s Nyhedsbrev
Bliv tilmeldt nyhedsbrevet fra Vordingborg.net. Det udsendes mandag til fredag.