[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

Rigtig mange flytter til Sydsjælland, Møn og Bogø i øjeblikket. Derfor inviterer Vordingborg Kommune nu til sit første velkomstarrangement med brunch, info, underholdning og guidede busture lørdag den 17. november fra kl. 9.30.

Der er gang i den hos ejendomsmæglere og udlejere i Vordingborg Kommune. I første halvår af 2018 kom næsten 1.000 nye borgere til. Nu inviterer Vordingborg Kommune for første gang til velkomstarrangement for tilflyttere.

”Vi vil gerne give folk en god velkomst og fortælle om alle de ting, vores dejlige kommune har at byde på,” fortæller borgmester Mikael Smed.

Det handler både om kommunens tilbud når det gælder skoler, dagtilbud, sundhed, pleje, idræt og meget andet. Men det handler også om de mange foreningstilbud, attraktioner, kulturlivet og uddannelsestilbud.

”De fleste kender Møns Klint, men vi vil også gerne fortælle om vores nye vandhus, om det blå eventyr, vores sundhedstilbud, legepladser, cykelstier og meget mere,” uddyber borgmesteren.

Der bliver rig lejlighed til at stille spørgsmål om lige præcis det, der betyder noget for en selv – og til at få en sludder med andre tilflyttere.

”Efter et par timer på rådhuset kan man tage med på en bustur rundt i vores smukke kommune og se og høre om oplevelser, seværdigheder, historie, byggerier og alt muligt andet. Det hele er gratis,” fortæller viceborgmester Else-Marie Langballe Sørensen.

Alle, der er flyttet til kommunen i 2018, er velkommen. Husk tilmelding senest den 11. november af hensyn til antallet af bussæder, der skal i brug, og hvor meget brunch, der skal på bordet. Tilmelding sker online på www.vordingborg.dk/velkomstarrangement.

Er du flyttet til i første halvår 2018, har du fået en invitation i din postkasse – husk at tjek den digitale. Hvis du er flyttet til kommunen i perioden juli-oktober er du også velkommen, men den officielle invitation kommer først med posten til det næste tilflytterarrangement i det nye år.

Det er planen, at Vordingborg Kommune fremover vil byde nye bysbørn velkommen to gange om året. Næste arrangement bliver til foråret.

Program lørdag den 17. november

Kl. 09.30 til kl. 11.30: Brunch, information og underholdning
Borgmester Mikael Smed byder velkommen
Borgmesteren og viceborgmester Else-Marie Langballe Sørensen fortæller og svarer på spørgsmål.
”Tusindkunstner” Jan Duvander underholder – særligt for de yngste.

Kl. 11.45 til kl. 14.00: Guidede busture rundt i kommunen
Tag med på tur og få information om steder, seværdigheder, historie og aktiviteter.
Vælg mellem to ruter: 1) Sydsjælland eller 2) Bogø og Møn

Det hele starter og slutter på Vordingborg Rådhus, Valdemarsgade 43, 4760 Vordingborg.

Ny svømmehal åbner i Vordingborg

Fotograf: Kim Ingemann Erichsen – kim@peakmail.dk

image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Email

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":