[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

Hvordan ville du sætte ord på livet i provinsen? Den 31. oktober kan du få sat ord på nogle af dine pudsige iagttagelser om provinslivet, når forfatter Helle Bertram gæster Præstø Bibliotek. 

Den 31. oktober klokken 16-17 læser Helle Bertram op af sine ”Postkort fra Provinsen”, som med hver sit emne skildrer livet udenfor storbyerne. De fylder præcis 800 ord hver og giver både søde og salte smagsprøver på, hvad der venter den, der flytter ud af byen. Eksempelvis vil historien ”Saunagus” kunne få sveden frem og med ”Torsdagskage” er der lidt til den søde tand. ”Generalforsamling” kan måske lyde lidt tørt, men i denne udgave er der ingen grænser for, hvad der kan ske og det hele bliver en smule skævt – præcis som i virkeligheden.

Ét ord om provinsen

Arrangementet tager udgangspunkt i at tale sammen om dét, der er særligt ved livet i provinsen og dét, der er særligt i livet. Du kan blive en del af fortællingen, hvis du har ét ord, som beskriver noget der betegner provinslivet for dig. Og det kan blive til nye ”Postkort fra provinsen”. 

Arrangementet afholdes også på Møn Bibliotek den 21. november 2019.

Helle Bertram er forfatter og har skrevet om mennesker, forfatterskaber, portrætter og steder samt udgivet bogen ”Troværdighed kommer indefra”. Derudover er hun kulturanmelder ved Lolland-Falsters Folketidende.

image_print
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailEmail

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":