[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]
Tags:

Planerne om at placere et udrejsecenter for udvisningsdømte kriminelle udlændinge på Lindholm i Stege bugt har sat gang i mange initiativer.

En underskriftsindsamling pointerer, at man blot flytter et problem fra et sted i landet til et andet. I skrivende stund har 4300 skrevet under og hvis man har lyst til at skrive under så foregår det her:
https://www.skrivunder.net/nej_tak_til_udrejsecenter_pa_lindholm

Lindholmbussen

En daglig busrute mellem Kalvehave og København er et andet initiativ som går ud på, at der dagligt skal køre en bus mellem de to byer med de udvisningsdømte kriminelle udlændinge. 

Ruten skal gøre det lettest muligt for de indsatte på Lindholm, at tage væk fra Kalvehave, med stoppested ved S-togs-linje, metro og med endestation Christiansborg. Bussen kører retur om eftermiddagen. Idéen er, at politikerne dagligt gøres opmærksom på, at det er en dårlig idé, at gøre Lindholm til et udrejsecenter.

Man kan støtte busruten ved at tilmelde sig her:
https://www.sikker-tilmelding.dk/?e=kalvehave-bussen

Man støtter ved at tilkendegive, at man gerne vil være med til at betale for busruten – jo flere, der støtter jo billigere bliver det at støtte. Over 100 har allerede tilmeldt sig.

Lindholm i Stege bugt

image_print
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailEmail

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":