[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

Lav et reklame-banner, der passer til dine forventninger

Der er nogle ting som kan gøre en stor forskel på hvor effektivt et reklame-banner vil være i forhold til de forventninger du har til hvad banneret vil kunne gøre for dig.

Hvad skal banneret?

For det første er det vigtigt, at gøre sig klart om man er ude på at brande et firmanavn eller en vare. Eller om ønsket er, at så mange som muligt skal klikke på banneret og f.eks. købe en vare med det samme.

Branding

Det kan give god mening, at benytte reklame-bannere til at brande sit firmanavn eller produkt. Det kender vi også fra reklame-skilte i den virkelige verden – dem kan man jo ikke klikke på 🙂 Men alligevel virker de fordi vi ser dem igen og igen.
Det samme kan gælde for reklame-bannere på internettet. Der behøver ikke at blive klikket på banneret før det har haft værdi. På banneret kan vises firmanavn, logo,www-adresse og kontakt-informationer.
Sådan et banner vil der typisk ikke blive klikket på, men den der ser det har registreret informationerne. Og jo flere gange det præsenteres for den samme person, jo bedre kan denne person huske firmaet og eventuelt kontaktinformationer.

Salg

Hvis du benhårdt går efter et direkte salg, så er det meget vigtigt, at banneret er lavet til dette. I dette tilfælde er det vigtigt, at folk klikker på banneret og køber varen med det samme og det skal banneret indbyde til.

Eksempler på bannere til forskellige scenarier

Banner til branding af firma

Her er et enkelt banner som har det formål, at gøre opmærksom på, at firmaet findes.

Dette banner vil ikke generere mange kliks, men har en branding-værd

 

Salg – Call to action

Hvis formålet med dit banner er, at sælge en vare med det samme, så er det meget vigtigt, at have et “call to action” budskab. Det kan enten være teksten der indbyder til at klikke – eller man kan have deciderede knapper, der hedder “Læs mere”, “Køb her”, “Klik her” eller lignende.
Call to action betyder simpelthen, at man opfordrer folk til en handling.

Dette banner med call to action vil generere flere klik end det foregående eksempel

 

Generelt: Billeder og farver virker

Det er som regel en god idé, at benytte billeder og/eller farver på sit banner. Det gør at man nemmere får øje på det. Mht. farver er det vigtigt, at man gør det “lækkert” at se på, da farver også kan forstyrre hvis de er alt for prangende eller skiller sig voldsomt ud.

Dette banner vil både få opmærksomhed og opfordre til at klikke videre

 

Læs mere om annoncering på Vordingborg.net, klik her.

image_printEmail

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":