Pixel
31 13 13 87 mail@vord.dk

Anette Andersen, Søren Kraneled og Belinda Provstgaard er klar til at fortælle potentielle nye mønboere om det at bo og virke på Møn.

Lokal ejendomsmægler vil ikke bare præsentere boliger, men også give viden om det at bo og virke på øen.

En af Møns mere farverige borgere er Søren Kraneled, der gennem årene ikke bare har markeret sig som en dygtig ejendomsmægler, men også som en mand, der med sit frivillige arbejde gør meget for at synliggøre Møn. Nu har han taget et nyt initiativ – nemlig at forene sin ejendomsmægler-virksomhed med et informationscenter, der skal fortælle potentielle udefrakommende huskøbere om det at bo og virke på Møn. Initiativet er det første af sin art i Danmark.

– Det betyder, at vores forretning i fremtiden vil få karakter af at være et reelt bosætnings- og informationscenter. Her kan den potentielle mønbo ikke bare se et stort udvalg af ledige boliger til salg eller leje, men også få et indtryk af livet på Møn. Her vil være alverdens informationer om alt fra kommune, institutioner, firmaer, skoler, bibliotek, forretninger, klubber, ledige jobs, transport etc. Kort sagt, alt, hvad en familie har behov for at vide, når den flytter til et nyt område. Det eneste, som de ikke kan finde hos os, vil være turistinformation, for det er der andre der tager sig af, og ikke det første en ny Mønbo tænker på, fortæller Søren Kraneled, som inden længe flytter til større lokaler på adressen Storegade 60 i Stege for at realisere initiativet.

Åbent vindue for alle
For at give et så fyldestgørende billede af Møn som muligt, tilbyder informationscenteret, at både offentlige og private aktører kan lægge foldere og andet materiale ind i butikken. Tillige kan alle udlejere af boliger udstille deres boliger i butikken og få dem lagt på butikkens webside. Ja, selv andre ejendomsmægleres kunder vil kunne benytte dette ” udstillingsvindue” – endda med navn på deres egen ejendomsmægler – i det omfang, der er plads.

Folk, der fraflytter øen
– Selvom vi helst vil have de bliver her, kan vi alligevel lige så godt servicere dem, når de har valgt at flytte. Derfor har vi samtidig med udvidelsen af forretningen etableret et samarbejde med nogle udvalgte gode og uafhængige kollegaer fra andre områder, og udstiller deres ejendomme i forretningen, og tilbyder den rådgivning, der er nødvendig når der skal handles, slutter Søren Kraneled, der forventer at åbne sit informationscenter ultimo oktober.

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Fortæl din historie

Vil du være med til at fortælle om hvad der sker i Vordingborg og omegn?
Kontakt Vordingborg.net med din historie - klik her.
Følg Vordingborg.net på Facebook

Følg Vordingborg.net på Youtube
Gå ikke glip af Vordingborg.net’s Nyhedsbrev
Bliv tilmeldt nyhedsbrevet fra Vordingborg.net. Det udsendes mandag til fredag.