[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

Vordingborg Badminton Klub (VBK) frygter, at Vordingborg Hallen er dødsdømt inden Kultur, Idræt og fritidsudvalget tager endelig beslutning om, hvad der skal ske med kommunens haller. Især udtalelser fra formanden Thorbjørn Kolbo gør os urolige.

Desuden så undrer det os, at samme formand stort set allerede har bevilget et nyt springcenter, og åbenlyst har vist sin støtte til dette, da han bar en t-shirt til kommunalmødet den 18/9, hvor der stod ”Springcenter i Vordingborg JA TAK”. I Sydtid uge 39 udtaler han desuden, at det kun er spørgsmål om, hvornår det skal startes op, og hvor det skal ligge.

Hvordan kan han være neutral, når der skal tages beslutning om, hvordan udvalgets penge skal bruges, når han åbenlyst støtter et bestemt projekt. Lad mig gøre det klart. VBK er IKKE imod et nyt springcenter, og vi synes det er super godt initiativ, der er opstartet.

VBK har indhentet tilbud på nyt gulv til hallen, som koster ca. 0,5 mio.kr. I facilitetsrapporten er det anslået til 2 mio.kr. En forskel på 400%. Samlet set mener vi, at en renovering af hallen kan gøres for ca. 3,5-4,0 mio. kr.

Rapporten angiver 10,5 mio.kr. Vi kan endda få det ned på 2 mio.kr. i en mere skrabet version.

Formanden negligerer dette og henholder sig kun til rapportens tal. Er der en skjult dagsorden? Skal det for alt i verden være meget dyrt at sætte hallen i stand, så der et alibi for at nedlægge hallen?

Vordingborg Hallen havde den højeste belægningsprocent i rapporten. Der er mange brugere – ikke kun badmintonspillere – men også Prins Jørgens Garde (byens stolthed), tennisklubben, Marienberg Skole, børnehaver osv. Kommunens penge skal bruges fornuftigt, men vi vil gerne se regnestykket, begrundelserne og alternativet til Vordingborg Hallen.

Jesper Adler, Kasserer VBK


Dette er et indlæg til debat som Vordingborg.net har modtaget. Indlægget er udtryk for skribentens holdning.
Har du et emne som du gerne vil have til debat og som kan udtrykkes inden straffelovens og presseetikkens rammer er du velkommen til at sende et læserbrev til mail@vordingborg.net
Det er udelukkende Vordingborg.net’s afgørelse om et fremsendt læsebrev offentliggøres eller ej.


Læs også: Svar fra Thorbjørn Kolbo på læserbrev fra Vordingborg Badminton Klub

 

Vordingborghallen

image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Email

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":