[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

julecauserier-skaermbillede2

Søndag d. 6.12 kl. 10 – 12.

Den anden søndag i advent lægger Danmarks Borgcenter op til et historisk og underholdende julearrangement for det mere voksne publikum.

Restaurant Borgen danner rammen om en dejlig brunch bestående af: Havtornshot og frugt, Pocheret æg med bacon og tomat, Skagenskinke med syltede grøntsager, Havgus med nøddecreme, Pandekage med sirup, Brød/marmelade /smør samt en kop kaffe eller te.

Museumsinspektør Dorthe Wille Jørgensen underholder derefter med et causeri i julens ånd: Julen er ikke kun været hjerternes fest! Vi kender alle til, hvordan julefrokosten meget nemt kan ende med gråd, bragesnak og nævekamp – og sådan har det altid været!

Hør om vidtløftigt fantasteri og udspekulerede forhandlinger, der udspillede sig ved de kongelige julegilder i middelalderen. Foredraget foregår i udstillingshuset.

Pris for hele arrangementet er 200 kr / 180 kr for årskortholdere. (Husk at medbringe årskort)

Køb billetter online på www.danmarksborgcenter.dk eller i billetsalget på Danmarks Borgcenter senest d. 4.12. Billetter kan også reserveres til afhentning på dagen ved at skrive til cj@museerne.dk

image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Email

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":